„Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă va conduce acest Executiv până la alegerile viitoare, cu certitudine", a spus Rovana Plumb, după reuniunea desfăşurată cu prilejul Şcolii politice de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD), care se desfăşoară pe litoral, potrivit Agerpres.

Premierul Dăncilă este un om profesionist, un om de echipă, un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara, potrivit Rovanei Plumb.

Da, am s-o laud întotdeauna, pentru că o cunosc de foarte mult timp, este un om profesionist, este un om de echipă, este un lider politic care îşi iubeşte foarte mult ţara, care are foarte multe cunoştinţe la nivel european în ceea ce priveşte tot ce înseamnă parteneriate şi se dedică în fiecare zi implementării programului de guvernare pentru a răspunde tuturor nevoilor pe care românii le au", a afirmat Rovana Plumb.

Mai mult, Plumb a subliniat că părerea respectivă este unanimă printre social-democraţi, toţi ştiind despre Viorica Dăncilă „cât de dedicată este activităţii pe care o desfăşoară şi că este un bun premier".

Şcoala politică de vară a Organizaţiei Femeilor Social-Democrate (OFSD) are loc, în perioada 30 august – 1 septembrie, la Mamaia, iar la eveniment sunt aşteptaţi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar şi alţi lideri ai partidului. De asemenea, liderii PSD urmează să se reunească, la Neptun, într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN), la sfârşitul acestei săptămâni.