Evenimentul Zilei > Monden > Lacrimi și durere în showbiz-ul românesc. Nenorocirea s-a petrecut chiar înainte de Crăciun. „Drum lin”
Lacrimi și durere în showbiz-ul românesc. Nenorocirea s-a petrecut chiar înainte de Crăciun. „Drum lin”

Lacrimi și durere în showbiz-ul românesc. Nenorocirea s-a petrecut chiar înainte de Crăciun. „Drum lin”

Eveniment foarte trist petrecut, miercuri, în familia artistei Elena Gheorghe. Cântăreața și-a pierdut bunica din partea mamei, care a avut probleme de sănătate în ultima vreme.

Tragedie în familia cântăreței Elena Gheorghe. Artista și-a pierdut bunica maternă, miercuri dimineață, iar nepoata sa a ținut să transmită un mesaj omagial pe rețelele de socializare. „Drum lin spre cer, bunica mea draga! Ai fost si vei ramane pentru mine un exemplu de bunatate si blandete! Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul in pace!”, a scris Elena Gheorghe pe contul de Instagram după ce a aflat trista veste.

Elena Gheorghe și-a pierdut bunica din partea mamei, cu câteva zile înaintea Crăciunului

Printre urmăritorii care i-au transmis condoleanțe Elenei Gheorghe s-au numărat Theo Rose, Alexandra Ungureanu, Andrei Ștefănescu și Nicole Cherry.

Cel care a dat vestea tristă a fost Costin Gheorghe, fratele artistei, fost fotbalist la Sportul Studențesc. El a publicat pe rețelele de socializare o fotografie în semn de doliu. Și bunica paternă a artistei s-a stins din viață, în urmă cu aproximativ trei ani.

Bunica Elenei Gheorghe a avut mari probleme de sănătate și anul trecut, atunci când a fost aproape să moară. „La începutul acestui an era cât pe ce s-o pierdem pe bunica. Din punct de vedere medical erau foarte puţine şanse să trăiască însă Dumnezeu a făcut o minune şi ne-a mai lăsat-o să ne bucurăm de ea. Miracolul există şi prin rugăciune îl putem dobândi”, afirma cântăreața în 2020.

Probleme în familie din cauza infectării cu coronavirus

La finalul lunii octombrie, Elena Gheorghe anunța că toată familia ei a avut de suferit din cauza coronavirusului.

„Prima zi după 3 săptămâni când pot zâmbi cu adevărat… în tot acest timp am trecut prin toate stările, de la neputință la disperare, de la a acceptă tot ce ne e dat la o bucurie imensă că suntem toți bine! Familia mea, 11 membri, am avut Covid, unii cu simtome severe, alții medii iar ceilalți ușoare.

N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost “asistență” de serviciu la mine acasă pentru 4 oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți dar și cu medici, asistenți și va împărtășesc experiență mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțin din păcate, sunt f mulți”, scria vedeta pe Instagram.