Elena Gheorghe: „2018 a fost anul în care am trecut de la agonie la extaz și invers"

Elena Gheorghe: „2018 a fost anul în care am trecut de la agonie la extaz și invers"

Elena Gheorghe a făcut un scurt bilanț al anului 2018, ținând cont că mai este puțin până se termină. Aceasta a afirmat, o rețea de socializare, că 2018 i-a pus de câteva ori răbdarea la încercare și a fost un an plin de provocări.

Pe contul său de socializare, câtăreața a explicat cum a fost anul 2018 pentru ea și și-a întrebat fanii cum a fost acest an pentru ei. 

„Cum a fost anul 2018 pentru tine? Pentru mine a fost unul cu multe … provocări?. Mi-a pus de câteva ori răbdarea la încercare, alteori m-a dus de la agonie la extaz și invers, pot spune că m-am simțit ca într-un carusel, întotdeauna mă surprindea cu traseul:) dar m-a lăsat să traiesc și multe experiențe frumoase, de neuitat, să descopăr oameni minunați și să mă bucur de cei dragi. Mulțumesc 2018! Deci per total: bun? Pentru tine cum a fost? 1.Bun 2.Se putea și mai bine 3.Mă abțin și îl astept pe 2019″, a scris Elena Gheorghe în mediul online, conform libertatea.ro

Elena Gheorghe  este una dintre cele mai apreciate artiste din muzica românească. În plan persoan,aceasta formează o familie cu Cornel Ene și au împreună doi copii, Nicholas și Amelie.                                                                

Ne puteți urmări și pe Google News