Evenimentul Zilei > Social > La un an de la dispariția Alexandrei, mama sa susține că fata este în viaţă
La un an de la dispariția Alexandrei, mama sa susține că fata este în viaţă

La un an de la dispariția Alexandrei, mama sa susține că fata este în viaţă

La un an de la crima de la Caracal, mama Alexandrei Măceşanu a cerut în fața casei lui Gheorghe Dincă să se afle adevărul,

Clipe tragice la Caracal, la împlinirea unui an de la răpirea Alexandrei Măceșanu de către Gheorghe Dincă. Mama fetei dispărute s-a dus la locuința monstrului de la Caracal, cerând cu voce tare să se facă dreptate.

Ea a plâns și a strigat-o și pe fata care nu a mai fost văzută din momentul în care s-a urcat în mașina bestiei a cărei faptă a cutremurat România.

Mama Alexandrei a fost văzută azi în fața locuinței monstrului de la Caracal. Ea a spus că nu-și va pierde speranța că fata ei va fi găsită în viață.

Dacă ajungeam acum un an, o salvam”

„Dacă ajungeam acum un an, o salvăm. Dar azi nu mai e ce credeți că s-a întâmplat. După ce fata a sunat și a înștiințat, oamenii chiar așa să nu vadă să nu simtă nimeni miros, să arzi un pui, dar să arzi un om? Este foarte greu să spun în cuvinte să va spun. Alexandra a fost luată, a fost traficată. Indiferent când se chinuie să ne spună că e moartă. Ei au fost mână în mână cu Dincă .

L-au păzit la poartă să nu cumva să vină cineva să-l deranjeze. Alexandra este în viață, este undeva în lumea asta, unde numai Dumnezeu știe. Cât vom trăi vom spera. Dumnezeu este sus și într-o bună zi inima mea de mamă îmi spune că Dumnezeu mi-o va aduce acasă”, a declarat mama Alexandrei Măceşanu în exclusivitate la România TV.

S-a împlinit un an de când polițiștii din Caracal au percheziționat casa și curtea lui Gheorghe Dincă. Casa din care Alexandra striga cu disperare după ajutor, la apelul la 112 despre care fata credea că îl va salva.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată, în cazul Caracal, pentru trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre pentru răpirea şi uciderea Luizei Melencu şi Alexandrei Măceşanu.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: