Evenimentul Zilei > Actualitate > Femeia care i-a sucit mințile lui Putin. O urmărește cu sfințenie. Românii vor fi surprinși să afle adevărul
Femeia care i-a sucit mințile lui Putin. O urmărește cu sfințenie. Românii vor fi surprinși să afle adevărul

Femeia care i-a sucit mințile lui Putin. O urmărește cu sfințenie. Românii vor fi surprinși să afle adevărul

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a acordat luni cetăţenia rusă cântăreţei şi actriţei uruguayene Natalia Oreiro, foarte apreciată de ruși, dar și de români pentru rolurile sale în numeroase telenovele.

Natalia Oreiro nu este prima celebritate care primește cetățenia rusă din partea lui Vladimir Putin. Amintim că și actorii Gerard Depardieu și Steven Seagal sunt cetățeni ruși. Artista sud-americană vizitează periodic Rusia și a redactat cererea pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016.

Artista de origine spaniolă a fost născută în Uruguay, dar conform Gazeta.ru şi-a exprimat dragostea pentru Rusia în numeroase ocazii. Printre acestea se numără și demersul de la 12 iunie, cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei.

La acea vreme, celebra actriță de telenovele a postat un mesaj pe Twitter în care purta un „kokoshnik” de culoare roşie. Este vorba despre tiara tradițională purtată de femeile şi fetele din Rusia. Împodobită astfel, Natalia Oreiro i-a felicitat pe ruşi și le-a transmis că Rusia „este şi patria mea″.

Amintim că în 2018, charismatica cântăreață a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Un an mai târziu, ea a susţinut spectacole în 13 oraşe ale Rusiei, în cadrul turneului Unforgettable (n.r. – de neuitat).

Vladimir Putin s-a apropiat de actori celebri

În 2021, ea a glumit într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune și a săus că va fi „mai rusoaică decât Gerard Depardieu″.

sursa: commons.wikimedia.org

Actorul francez a primit cetăţenia rusă în 2013, după ce a intrat în conflict cu autorităţile franceze, pe fondul dezbaterilor despre majorarea impozitele pentru cei bogaţi. În acest context, subliniem că Vladimir Putin a acordat cetăţenia rusă prin procedură de urgenţă şi starului american Steven Seagal

Cine este Natalia Oreiro?

„Natalia Marisa Oreiro Iglesias (n. 19 mai 1977, Montevideo, Uruguay) este o cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel uruguayan de origine galiciană, care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina. Ea și-a început cariera în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme.

În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor. A fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas”.

(…) În 1998, Natalia Oreiro a fost aleasă în distribuția filmului ”Un argentino en Nueva York”, în care a jucat alături de Guillermo Francella. În ”Un argentino en Nueva York” Natalia întruchipa o tânără adolescentă foarte ambițioasă care dorea să se afirme în lumea muzicii.

sursa: commons.wikimedia.org

După acest film, ea a lansat primul său album muzical, intitulat ”Natalia Oreiro”, disc cu care a reușit să ajungă pe piețele din Israel, Grecia și Slovenia. Single-ul ”Cambio dolor” de pe acest disc a fost ales ca melodie de generic a următoarei telenovele în care a jucat artista, Muñeca Brava (1998–1999) (în română cunoscută sub numele de Înger Sălbatic)″, se arată pe ro.wikipedia.org.