Serviciul de Poliției al orașului Montreal a confirmat pentru Radio Canada că modelul de 32 de ani s-a sinucis. Potrivit autorităților locale, acesta suferea de grave probleme mentale.

Zombie Boy s-a făcut cunoscut marelui public în 2011, când a apărut în clipul cântăreței Lady Gaga „Born This Way”. Interpreta a ținut de altfel să îi aducă un omagiu manechinului:

„Sinuciderea prietenului meu Rick Genest, Zombie Boy, este îngrozitoare. Trebuie să face eforturi mai mari să schimbăm mentalitățile, să punem sănătatea mentală pe primul plan și să eliminăm ideea că nu putem vorbi despre asta. Dacă suferiți, spuneți-i despre asat unui prieten sau familiei chiar de astăzi. Trebuie să ne salvăm unii pe alții.”

Bizar este că lui Lady Gaga nici prin cap nu-i trece că prin promovarea satanismului, a avut și ea un rol covârșitor la pierderea lui Zombie Boy.

Acoperit de tatuaje, Rick Genest a defilat pe podium pentru cele mai prestigioase case de modă. Operat la 15 ani de o tumoare pe creier, el și-a făcut primul tatuaj anul următor, în 2001.

De atunci, 90% din corpul său a fost acoperit de tatuaje.

Zombie Boy, care ar fi împlinit pe 7 august 33 de ani, deținea două recorduri Guinness Book pentru tatuajele sale: record pentru numărul de insecte tatuate (178) și record pentru numărul de oase (138).