Evenimentul Zilei > Actualitate > LAURA CODRUȚA KOVESI a fost scăpată în 2017 după rețeta „COLDEA”. În anul 2007, generalul SRI fusese acuzat că a făcut „poliție politică”, iar în 2017, șefa DNA că a încălcat Constituția | „NOI SUNTEM STATUL!” (VII)
LAURA CODRUȚA KOVESI a fost scăpată în 2017 după rețeta „COLDEA”. În anul 2007, generalul SRI fusese acuzat că a făcut „poliție politică”, iar în 2017, șefa DNA că a încălcat Constituția | „NOI SUNTEM STATUL!” (VII)

LAURA CODRUȚA KOVESI a fost scăpată în 2017 după rețeta „COLDEA”. În anul 2007, generalul SRI fusese acuzat că a făcut „poliție politică”, iar în 2017, șefa DNA că a încălcat Constituția | „NOI SUNTEM STATUL!” (VII)

Kovesi, în fruntea DNA și Coldea, prim-adjunct la SRI - a fost esența rețetei de succes a Operațiunii „Noi suntem Statul!”.

Devoalarea relațiilor reale de putere existente la vârful Statului, în serialul „Noi suntem Statul!”, a provocat în prima fază stupefacție, după care a declanșat o campanie de denigrare a celor scrise de noi. Paradoxal, nu s-au folosit drepturi la replică sau negări explicite ale celor dezvăluite.

În ziarul de vineri, veți putea citi despre felul în care o rețetă folosită pentru salvarea generalului Coldea, acum zece ani, a fost refolosită acum, în beneficiul șefei DNA.

„Este adevărat că acest lucru s-a cristalizat în ultima parte a celui de-al doilea mandat al lui Traian Băsescu, că până atunci George Maior, directorul SRI, jucase un rol important prin apropierea de oameni politici importanți. Cu un decalaj de zece ani, Kovesi tocmai a fost salvată într-un mod asemănător cu acela care i-a prelungit generalului Coldea cariera în funcția de șef operativ al SRI”.

 

Citește și:

Legătura între Ion Iliescu, ziua de naștere a lui Dan Nica, prezența lui Laura Codruța Kovesi și îngroparea Dosarului Revoluției.| „NOI SUNTEM STATUL!” (VI)

Operațiunea „NOI SUNTEM STATUL!” Chermezele SRI la nivel înalt, locul în care stăteau la masă judecători ICCJ, procurori DNA, oameni politici și puneau țara la cale

OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” (II). Partidele de tenis la nivel înalt, un amestec între politicieni, afaceriști și ofițeri de informații. NOI NUME GRELE IES LA IVEALĂ!

OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL!” (III). Cum a devenit Liviu Dragnea mai important decât Victor Ponta pentru Binom 

CUM M-AM ÎNTÂLNIT CU SEBASTIAN GHIȚĂ ÎN SERBIA. Anatomia unei minciuni de presă. POLITICĂ FĂRĂ DELICATEȚURI de Dan Andronic

Horia Georgescu despre CHERMEZELE SRI: Am PARTICIPAT la unele evenimente private. Fostul șef ANI confirmă prezența la casa de protocol K2

Băsescu: Maior, nu Coldea, a fost creierul grupului „Noi suntem statul”

Dragnea RECUNOAŞTE că a jucat tenis la baza Pescariu. CUM MANIPULEAZĂ LIDERUL PSD. Reacția lui Dan Andronic

Udrea, victima grupului „NOI SUNTEM STATUL”. Episodul NECUNOSCUT care te lasă fără CUVINTE. Cum se face EXCLUDEREA

Băsescu, despre OPERAȚIUNEA „NOI SUNTEM STATUL”. „Au început cu Adrian Năstase, apoi a urmat Ponta”

CHERMEZELE SRI. Poveștile lui Dinu PESCARIU și Ștrandului Generalilor, de la care a plecat OPERAȚIUNEA “Noi suntem statul”

Dezvăluire incendiară despre numirea Liviei Stanciu în fruntea ÎCCJ, în cadrul întâlnirilor SRI de la K2. ”Florian Coldea a condus România din 2007”