Ce am mai aflat între timp, care sunt imaginile care completează acest gigantic puzzle descris în ultimele 4 săptămânii de ziaristul Dan Andronic?

Conform declarațiilor lui Victor Ponta, prietenia dintre Liviu Dragnea și ex-generalul SRI Florian Coldea era veche și cimentată de cadouri reciproce. Mai precis, conform spuselor lui Ponta, actualul președinte al PSD îi dădea fostului prim-adjunct al SRI sticle de vin "Opus One", al căror preț ajunge și la 500 de euro sticla. Vă reamintim că în cadrul serialului am dezvăluit cum timp de 4 -5 ani, săptămânal se desfășurau partide de tenis în locații discrete la care participau George Maior, directorul SRI, Florian Coldea, prim-adjunctul SRI, Liviu Dragnea, președintele PSD, Victor Ponta, fostul prim-ministru, Gabriel Oprea, ex-ministrul Apărării și Vasile Dâncu.

Ce veți putea citi mâine?

Un fost ofițer SRI a relatat, în exclusivitate pentru ziarul nostru, un episod care confirmă seria de dezvăluiri din Evenimentul zilei, Operațiunea „Noi suntem Statul!”.

Mai exact, din momentul preluării de către Laura Codruța Kovesi a șefiei Direcției Naționale Anticorupție (DNA) nu numai că a crescut colaborarea cu principalul serviciu secret, dar anchete care vizau ofițeri din fosta conducere a SRI au încetat.

Momentul de cotitură a fost vara anului 2014, atunci când un procuror DNA, cel care devenise spaima generalilor și coloneilor corupți din sistem, a fost îndepărtat de Laura Codruța Kovesi din postul de conducere pe care îl ocupa.

Ce nu se știa până acum, susține ofițerul SRI, este faptul că procurorul DNA îi avea în vizor pe generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI de atunci, George Maior. 

În ziarul de mâine, ediția print, puteți citi întreaga poveste a operațiunii de înlăturare a pericolului DNA.