Evenimentul Zilei > Economie > KMG International și CEFC din CHINA au finalizat tranzacţia!
KMG International și CEFC din CHINA au finalizat tranzacţia!

KMG International și CEFC din CHINA au finalizat tranzacţia!

KMG International, proprietarul Rompetrol, și CEFC, parteneri în cadrul companiei DyneffKMG International NV și CEFC China Energy Company Limited au finalizat astăzi transferul a 51% din acțiunile grupului de companii Dyneff, care deține active și operațiuni de trading și distribuție carburanți în Franța și Spania.

KMG International va continua să dețină o participare de 49% în cadrul Dyneff, a anunţat compania.

„Obiectivul KMGI și CEFC este ca Dyneff să devină o platformă de dezvoltare în Vestul Europei, beneficiind atât de accesul sporit la surse de aprovizionare, cât și de  sprijinul financiar necesar continuării și extinderii activităților și operațiunilor din sectorul energetic.Cei doi acționari se vor asigură ca Dyneff își va menține angajamentele comerciale și financiare în fața partenerilor săi financiari și de afaceri.Compania a evoluat de la distribuitor de produse petroliere la furnizor de energie în mai multe domenii”, se arată în comunicat.

În luna iulie a acestui an, Dyneff a obținut autorizația de a deveni furnizor de gaze naturale în Franța pentru persoane fizice și companii.În prezent, Dyneff este una dintre cele mai mari companii de distribuție carburanți din zona de sud a Franței. Compania livrează în fiecare an aproximativ 2,5 milioane metri cubi de produse petroliere prin cele trei canale majore de distribuție din Franța și Spania: 100 de benzinării sub brandul Dyneff si Rompetrol, 14 agenții comerciale si o capacitate de stocare totală de aproximativ 380.000 metri cubi.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.