Evenimentul Zilei > Sport > Klopp nu vrea nici în ruptul capului să se despartă de Liverpool: Mai am trei ani de contract
Klopp nu vrea nici în ruptul capului să se despartă de Liverpool: Mai am trei ani de contract

Klopp nu vrea nici în ruptul capului să se despartă de Liverpool: Mai am trei ani de contract

Liverpool traversează o perioadă neagră în Premier League, dar Jurgen Klopp nici nu se gândeşte să renunţe la conducerea băncii tehnice a „cormoranilor”.

Alb – roşiii au suferit în weekend, cea de-a şasea înfrângere consecutivă de pe teren propriu, din prima divizie a Angliei, iar tot mai multe voci din jurul trupei de pe „Anfield Road” au dat de înţeles că domnia lui Jurgen Klopp se va încheia în pauza competiţională din vară.

Chiar dacă fanii din Germania au văzut în antrenorul principal al lui Liverpool drept un posibil succesor al lui Joachim Löw la cârma naţionalei Mannschaft-ului, Klopp le năruie speranţele acestora şi spune răspicat că îşi va duce contractul cu englezii la bun sfârşit.

„Mă întrebaţi dacă sunt disponibil din vară pentru a prelua naţionala Germaniei? Răspunsul este nu. Mai am trei ani de contract cu Liverpool. Atunci când semnezi un contract, trebuie să-l şi îndeplineşti” a declarat, vizibil iritat, tehnicianul în vârstă de 53 de ani.

Klopp nici nu ia în calcul să-l înlocuiască pe Joachim Löw

Campioni în sezonul precedent din Premier League, egipteanul Salah şi ceilalţi coechipieri ai săi se chinuie teribil în actuala ediţie. „Cormoranii” sunt abia la mijlocul clasamentului şi au şanse mari să rateze participarea în Champions League, fiind la şapte puncte în spatele ultimei echipe din top patru.

„Altcineva va prelua postul şi sunt sigur că Federaţia Germană are de unde alege şi va găsi cea mai bună soluţie” a mai adăugat Jurgen Klopp, care e ferm convins că elevii săi pot salva acest sezon printr-un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.

Actualul selecţioner al primei reprezentative a Germaniei, Joachim Löw, a anunţat, astăzi, că se va despărţi de căpitanul Manuel Neuer şi compania, după turneul final al Campionatului European. Experimentatul antrenor de 61 de ani a petrecut nu mai puţin de cincisprezece ani la timona nemţilor şi a avut un mandat încununat de succese, cu un titlu mondial în 2014 şi alte trei semifinale de turnee finale. Löw nu va rata meciul cu România, de pe Arena Naţională, programat pentru data de 28 martie.

Photo 188379499 © Vitalii KliuievDreamstime.com