Evenimentul Zilei > Politica > Klaus Iohannis, lovit dur de cea pe care a susținut-o cel mai mult. Ce i-a reproșat președintelui
Klaus Iohannis, lovit dur de cea pe care a susținut-o cel mai mult. Ce i-a reproșat președintelui

Klaus Iohannis, lovit dur de cea pe care a susținut-o cel mai mult. Ce i-a reproșat președintelui

După ce președintele Klaus Iohannis a declarat că este „aproape hotărât” să declanșeze un referendum pe probleme de justiție, unul dintre membrii marcanți ai PNL s-a arătat sceptic cu privire la o potențială reușită a acestei inițiative.

Președintele Klaus Iohannis a declarat că este „aproape hotărât” în privința declanșării unui referendum pe probleme de justiție. Data la care ar putea avea loc referendumul este 26 mai, informează Antena 3.

Iohannis a anunțat că este aproape hotărât să convoace Referendum pe justiție, decizia finală fiind doar o chestiune de timp. 

Mai mulți lideri ai PSD îi atrag atenția lui Klaus Iohannis că Parlamentul este cel care va decide dacă va fi organizat referendumul și când.

În mod surprinzător, sunt membri ai PNL care nu cred în rațiunea acestui referendum. Partidul Național Liberal este principala forță politică ce îl va susține pe actualul președinte în încercarea acestuia de a obține cel de-al doilea mandat.

Unul dintre principalii membri ai PNL, Alina Gorghiu, a declarat că referendumul pe care l-ar putea convoca președintele nu va avea mari efecte în justiție.

Alina Gorghiu îi transmite preşedintelui Klaus Iohannis că este nevoie de pârghii mult mai puternice pentru a schimba situaţia din justiție. 

 

 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: