Candianca de origine română este pe val și în Florida. Andreescu a dispus de Kerber și la Miami, scor 6-4, 4-6, 6-1, aceasta fiind a doua victorie a Biancăi în fața fostului lider mondial în doar o săptămână, după finala directă de la Indian Wells. La finalul meciului de aseară, Kerber a avut o reacție dură și a numit-o pe Andreescu „cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu”, moment surprins de microfoanele de fond.

Reacția tenismenei din Germania a avut loc înainte ca aceasta să dea mâna cu arbitrul de scaun. „Eşti cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu”, i-a transmis Kerber Biancăi. 

A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”, a fost reacţia jucătoarei din Canada.

Motivul? În timpul meciului, Bianca a cerut de două ori intervenţia fizioterapeutului pentru a-şi rezolva probleme fizice. Potrivit presei internaționale, Andreescu a făcut tot posibilul să întârzie serviciul lui Kerber în momentele importante.