A ținut Dumnezeu cu el”, a declarat Georgiana Dodan, soția cântărețului, pentru Libertatea. Kempes, cunoscut în special de pe vremea când activa ca solist al al trupei rock Cargo circula pe propria motocicletă când, în fața lui, a răsărit o mașină care efectuase o manevră neregulamentară și nu a mai putut evita impactul.

„Kempes” a ajuns la spital cu nasul spart, clavicula dislocată și multiple răni la nivelul feței. După ce i-au așezat oasele la loc, medicii l-au ținut internat două zile, după care i-au dat drumul acasă. Acum, în ciuda rănilor, solistul ar dori ca sâmbătă să participe la Moto Bikers Party, un eveniment organizat în Râmnicu Sărat și la care promisese că va participa. „Cred că i-ar face bine psihic să se ducă. Nu cred că e un lucru bun să stai la pat”, a spus soția artistului.

Acesta nu este primul accident serios în care Ioncu este implicat. În urmă cu 24 de ani, pe când activa în trupa Cargo, „Kempes” a intrat într-un copac de pe marginea unui drum din județul Timișoara și a stat în comă mai bine de o lună. La vremea respectivă, artistul a trebuit să învețe, practic, din nou cum să meargă, cum să vorbească sau cum să cânte, după ce mai mulți centrii nervoși i-au fost afectați.