Evenimentul Zilei > Monden > Kate Middleton a şocat-o pe Regina Elisabeta cu obiceiurile din 2008. Acum s-a aflat
Kate Middleton a şocat-o pe Regina Elisabeta cu obiceiurile din 2008. Acum s-a aflat

Kate Middleton a şocat-o pe Regina Elisabeta cu obiceiurile din 2008. Acum s-a aflat

În 2008, cu doi ani înainte ca Prinţul William şi Kate Middleton să se logodească, Regina Elisabeta a II-a şi-ar fi exprimat nemulţumirea din cauza modului în care viitoarea Ducesă de Cambridge cheltuia banii într-o perioadă în care Marea Britanie era afectată de criza economică mondială care lovise toată planeta.

Prinţul William şi Kate Middleton s-au cunoscut când erau studenţii Universităţii St. Andrews (Scoţia) şi până la logodna din 2010 aveau o relaţie de aproape 10 ani, condimentată cu mai multe despărţiri şi împăcări.

Recent, jurnaliştii britanici au scos la suprafaţă faptul că Regina Elisabeta a II-a nu era deloc mulţumită de atitudinea soţiei Ducelui de Cambridge. Pasiunea pentru vacanţele scumpe nu se potrivea deloc cu imaginea unei posibile viitoare regine.

Mai ales că sumele imense cheltuite de William şi Kate în 2008 erau în antiteză cu problemele financiare care afectau mulţi britanici la acea vreme.

Suverana în vârstă de 95 de ani ar fi spus că „mutarea ostentativă dintr-o stațiune de vacanță de cinci stele în alta” nu „era condiția prealabilă pentru o tânără destinată, eventual, să fie regină”.

Kate era atrasă de schi şi de plajele exotice

În biografia publicată în 2010, autoarea Katie Nicholl dezvăluia că până în 2008, „dragostea lui Kate Middleton pentru vacanţele exotice” a atras atenția reginei. „Dacă nu era cu William la Balmoral, atunci era la schi sau în vacanță pe Mustique (n.r. – o mică insulă privată din națiunea Saint Vincent și Grenadine, care face parte din Grenadine, un lanț de insule din Indiile de Vest)

Kate Middleton şi Prinţul William. Imagine de la nunta regală.

Kate era acolo atât de des, încât presa o numea Regina Mustique-ului, un titlu care aparținuse anterior Prințesei Margareta. Marea Britanie era atunci într-o recesiune și astfel de manifestări frivole de bogăție erau de neplăcute pentru Regina Elisabeta a II-a”, dezvăluia Katie Nicholl.

Regina va rămâne la Castelul Balmoral pentru vacanța de vară, în ciuda îngrijorărilor legate de siguranța ei, după ce un membru al personalului a fost diagnosticat cu Covid-19 după testare.

Regina Elisabeta este în vacanţă

Castelul Balmoral este situat pe o moșie în zona Aberdeenshire, Scoția, cunoscută ca Royal Deeside. Proprietatea a fost achiziționată de Prințul Consort Albert, soțul reginei Victoria și este reședința regală de vară preferată a Familiei Regale.

Conform The Sun, Majestatea Sa a decis să rămână în Scoţia, în timp ce membrul stafului său a fost trimis în Anglia sâmbătă.

Sursele ziarului citat au declarat că suverana vrea să profite de vacanţa de vară pentru a „reveni la normal” după moartea Prințului Philip și Megxit.

În Castelul Balmoral sunt prezenţi inclusiv Prințul Andrew și fosta soție Fergie, Prințesa Beatrice și soțul Edoardo Mozzi, dar și Prințul Edward, însoţit de Sophie.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: