Evenimentul Zilei > International > Kanye West, la alegerile prezidenţiale din 2024. Fostul soț al lui Kim Kardashian îi vrea locul lui Joe Biden
Kanye West, la alegerile prezidenţiale din 2024. Fostul soț al lui Kim Kardashian îi vrea locul lui Joe Biden

Kanye West, la alegerile prezidenţiale din 2024. Fostul soț al lui Kim Kardashian îi vrea locul lui Joe Biden

Nu este pentru prima dată când Kanye West anunță că vrea să devină președinte, dar de data aceasta el este hotărât să candideze la alegerile prezidenţiale din 2024. El i-a făcut și lui Donald Trump o oferă greu de refuzat.

Rapperul american Kanye West a lăsat de înțeles că va candida în alegerile prezidenţiale din 2024 şi că i-a propus lui Donald Trump să-i fie vicepreședinte. El a postat și o filmare cu o discuţie cu fostul preşedinte Donald Trump, care şi-a anunţat candidatura în alegerile prezidenţiale din 2024.

„I-am cerut să fie vicepreşedintele meu”, declară Kanye West şi dă asigurări că Donald Trump a „început să urle” la el. Unul dintre cei mai faimoși rapperi din lume şi-a lansat o candidatură improbabilă în alegerile prezidenţiale din 2020 şi a obţinut 70.000 de voturi.

Cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a confirmat vineri că luat cina cu starul rap, la Mar-a-Lago, reşdinţa sa din Florida, dar a dat asigurări că masa a fost „rapidă” şi „fără poveşti”. Fostul soț al lui Kim Kardashian a fost implicat într-un mare scandal după ce a purtat un tricou cu un mesaj care deturnează mesajul antirasist „Black Lives Matter”.

Și compania Adidas, cu care Kanye colabora, a anunţat joi deschiderea unei anchete, după ce angajaţi ai grupului l-au acuzat pe rapper de un comportament cu caracter sexual deplasat, potrivit BBC.

Kanye West, scandal cu Adidas

Directorii Adidas l-au taxat pe Kanye West din cauza protestelor provocate de remarcile sale antisemite. Speculațiile au fost răspândite, deoarece Gap și Balenciaga își anunțaseră deja îndepărtarea de rapper, acum cunoscut sub numele de Ye, dar Adidas a fost ultimul care a comentat înainte de a înceta parteneriatul pe 25 octombrie.

Adidas și-a publicat comunicatul de presă, considerând comentariile lui Kanye West drept a fi „inacceptabile, pline de ură și periculoase”. Cel mai mare producător de îmbrăcăminte sport din Europa a adăugat că rezilierea ar fi fost de așteptat să îi coste 246 de milioane de dolari în acest an. Analistul Morgan Stanley a estimat că linia Yeezy a fost responsabilă pentru mai mult de 40% din profiturile Adidas, în valoare de 1,8 miliarde de dolari.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: