Evenimentul Zilei > Social > Justin Bieber și Tom Cruise în ringul UFC!
Justin Bieber și Tom Cruise în ringul UFC!

Justin Bieber și Tom Cruise în ringul UFC!

Justin Bieber (25 de ani) l-a provocat pe actorul american Tom Cruise (56 de ani), printr-un mesaj pe Twitter, la un meci în ring. Acesta a scris un mesaj pe Twitter în care spune că vrea să se lupte cu Tom Cruise, însă motivul este necunoscut.

Cântăreţul canadian l-a provocat pe actorul american să i se alăture în ringul UFC, la un meci.   „Vreau să-l provoc pe Tom Cruise la o luptă în ring. Tom, dacă nu accepţi această confruntare, înseamnă că eşti speriat şi nu o să poţi trăi cu vina“, a scris Bieber pe Twitter.   

Nu se ştie de ce Bieber a lansat această provocare, iar Tom Cruise nu i-a răspuns deocamdată cântăreţului cu 31 de ani mai tânăr. Însă, alţi foşti campioni UFC, printre care Conor McGregor, au reacţionat cu privire la mesajul cântăreţului. 

 „Dacă Tom Cruise este îndeajuns de bărbat, pentru a accepta provocarea, McGregor Sports and Entertainment va găzdui lupta. Are Cruise tupeul să lupte, ca în filmele sale? Veţi afla!“, a scris McGregor pe Twitter. 

Se pare că fanii vor neapărat să vadă acest meci, unii spunând că ar da bani pentru a vedea cum Tom Cruise îl bate  pe Justin Bieber, potrivit CNN.

Tom Cruise este cunoscut pentru faptul că îşi face singur cascadoriile în timpul filmărilor, iar acest lucru i-ar putea oferi un avantaj în faţa lui Bieber, însă cântăreţul canadian este mai înalt decât actorul seriei „Misiune Imposibilă“, conform The Independent. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.