Evenimentul Zilei > Justitie > O judecătoare CSM a descoperit SECRETUL „ubicuității”. Cum să iei DOUĂ salarii GRASE de la stat
O judecătoare CSM a descoperit SECRETUL „ubicuității”. Cum să iei DOUĂ salarii GRASE de la stat

O judecătoare CSM a descoperit SECRETUL „ubicuității”. Cum să iei DOUĂ salarii GRASE de la stat

Anamaria Chiș, fosta soție a celebrului judecător Doru Țuluș, va pleca în luna decembrie la Bruxelles unde va participa la mai multe evenimente din calitatea de membru CSM.

Recent, magistrata s-a făcut remarcată după a apărut afișat la o conferință alături de șefa DNA, Laura Codruța Kovesi. Reamintim că fostul ei soț dat afară din DNA întocmai de noua „prietenă” a Anei Maria Chiș. Tot anul acesta, ea  a fost subiect principal în scandalul din septembrie a.c. de la CSM când, alături de Mihai Bogdan Mateescu ,Mihai Andrei Bălan și Mariana Ghena au votat împotriva împotriva modificării legilor justiţiei, prilej cu care s-a amânat ședința respectivă. 

Potrivit jurnaliștilor de la Ziar de Cluj, membra CSM ia bani și de la UBB unde ar trebui să predea niște cursuri, chiar dacă timpul nu pare să îi permită, căci, teoretic ea ar trebui să fie prezentă și la București și la Cluj în același timp.  

Atunci când când s-a supus la vot propunerea delegației sale ca reprezentat al CSM peste granițe, s-a văzut că un număr constant de cinci membrii ai instituției s-au opus ori au optat pentru un vot nul.