Evenimentul Zilei > International > Johhny Depp nu se lasă. Și-a acuzat fosta soție de lucruri grave
Johhny Depp nu se lasă. Și-a acuzat fosta soție de lucruri grave

Johhny Depp nu se lasă. Și-a acuzat fosta soție de lucruri grave

Fosta soție a super starului Johnny Depp s-a contrat pe Twitter cu unul dintre avocații acestuia. În schimbul de replici au intervenit și fanii actorului care au acuzat-o pe Amber Heard.

Avocatul Adam Waldman a fost primul care a lansat atacul. Acesta a sugerat că soția actorului s-a machiat și apoi a susținut că a fost bătută de Johnny Depp.

În ultimul an, o Curte de Justiție de la Londra a judecat un proces între cei doi foști soți celebri. Judecătorul de primă instanță a decis în favoarea lui Amber Heard, și a stabilit că actorul și-a bătut soția de mai multe ori.

Adam Waldman a scris un mesaj plin de ironie, la care Amber a reacționat imediat. Totul a degenerat într-un val de acuzații aduse de fanii actorului, la adresa actriței.

„Aveam coaste învinețite. Vânătăi pe tot corpul, vânătăi pe antebrațe din încercarea de a mă apăra de lovituri. Aveam doi ochi vineți. Aveam nasul spart. Aveam buza spartă. Judecătorul Nichols – o crede. Curtea de Apel din Marea Britanie – o credem. Dar oops – ședință foto”, a scris avocatul Waldman.

La scurt timp, actrița Amber Heard a reacționat și a spus că acele răni au fost reale.

„Da, domnule Waldman, s-ar putea să mă machiez, dar cu fiecare ocazie veți fi în continuare mic”, a scris Ember.

Acuzată că vrea să se îmbogățească

Unul dintre utilizatorii platformei Twitter a răspuns că actrița caută să se îmbogățească, spunând că urmărește să capete o sumă cât mai mare de la actorul Johnny Depp.

Ca răspuns, Amber Heard a scris că nu este niciun păcat să fii realist. „Este bine să fii realist cu obiectivele tale”.

Răspunzând la un tweet în spaniolă în care scria: „Amber Heard vorbind cu avocatul lui Jonny Depp cu privire la un set de fotografii în care ea susține că a fost făcută machiată pentru a acoperi semnele lovite, o nară spartă, vânătăi și multe altele făcute de Johnny … dar. .. ”, actrița a răspuns:„ Și așa?”.

A primit șapte milioane de euro. Johhny Depp nu se lasă

La divorțul de Johhny Depp, actrița Amber Heard a primit șapte milioane, sumă pe care a anunțat că o va dona. Actorul a acuzat-o ulterior că nu a donat niciun ban și că totul a fost doar pentru a-și atrage simpatia opiniei publice.

Inițial, actrița a anunțat că va dona către Children’s Hospital suma de 3.5 milioane de dolari. Oficialii spitalului au anunțat la un moment dat că nu au primit decât 100.000 de dolari din suma anunțată. În acest caz, Johhny Depp a vrut să își construiască apărarea în procesul de la Londra, susținând că fosta soție are un astfel de comportament mincinos.