Evenimentul Zilei > Monden > Amber Heard nu se mai ascunde: plimbare cu iubita de mână la Londra. Imagini virale
Amber Heard nu se mai ascunde: plimbare cu iubita de mână la Londra. Imagini virale

Amber Heard nu se mai ascunde: plimbare cu iubita de mână la Londra. Imagini virale

Aflată în centrul unui răsunător proces de divorț de fostul său soț Johnny Depp, cu care se judecă la Londra în această perioadă, actrița americană Amber Heard s-a plimbat în văzul tuturor cu iubita în capitala Marii Britanii, conform Daily Mail. Imaginile au devenit virale.

Deși, conform celor mai recente mărturii din proces, Johnny Depp a acuzat-o pe Amber că l-ar fi înșelat din plin, în perioada mariajului lor, cu diferite staruri masculine, printre care Leonardo DiCaprio, Channing Tatum sau James Franco, aceste acuzații nu par să mai aibă relevanță în prezent, dezvăluie presa britanică.

Amber Heard, care nu a negat niciodată, încă dinaintea căsniciei cu starul american, că ar putea avea o relație cu o femeie, a adus-o acum la Londra pe partenera sa actuală, Bianca Butti, în vârstă de 38 de ani.

Ziariștii britanici au făcut o serie de fotografii care le-au surprins pe cele două de mână, zâmbind, râzând sau îmbrățișându-se, admirând în voie frumusețile metropolei londoneze și purtând mască de protecție. Ba mult mult, interpreta prințesei Mera în blockbusterul „Aquaman” ar fi fost însoțită de partenera sa la ultima înfățișare convocată în procesul de divorț care se derulează la Londra.

Aleasa inimii lui Amber este director de imagine și a lucrat până acum la mai multe filme produse la Hollywood. Primele fotografii oficiale care probează relația celor două au apărut în presa americană încă din luna februarie, iar Bianca se pare că ar suferi de cancer.

În fotografiile surprinse de fotografii englezi, Amber și Bianca admiră pe rând obiective turistice-vedetă precum clădirea Parlamentului, St. James Park, grădinile Whitehall sau roata din Londra, cunoscută ca London Eye. De asemenea, tinerele femei și-au făcut un selfie pe podul Westminster și s-au lăsat fotografiate de amatori, ba chiar au intrat în vorbă cu gărzile de la Palatul Westminster, reședința monarhilor britanici.