Surperstarul FC Barcelona, Leo Messi a răspuns provocării lansate „10toqueschallenge”,  și s-a filmat în timp ce făcea duble cu o rolă de hârtie igienicăl, pe care o sălta de pe un picior pe altul ca și cum ar fi fost o minge de fotbal. A fost urmat, imediat, de adversarii Sergio Ramos și Marcelo, de la Real Madrid, care au preluat provocarea, dar și de colegul său de echipă, Arturo Vidal.

Din Spania, provocarea a ajuns în Qatar, unde jongleriile au fost continuate de Xavi, 40 de ani, antrenorul spaniol al Al Sadd și în Brazilia, de unde a preluat Felipe Melo, 36 de ani, jucător la Palmeiras.

Sportivii români au propriile provocări

Sportivii români s-au filmat în timp ce se antrenează, menținându-se în formă cu exerciții fizice. Componenta echipei naționale de handbal, Cristina Neagu a încercat și ea provocarea cu rola de hârtie igienică, postând un filmuleț  pe Instagram, în care își dezvăluie talentele ascunse de jongleur.

 

 

View this post on Instagram

 

Am tot dat de challenge-ul acesta pe internet, și am zis să încerc si eu. Îmi spuneți voi dacă mi-a ieșit!😊 #CN8 @redbullro

A post shared by Cristina Neagu (@cristinaneaguofficial) on

Portarul naționalei de handbal, Mihai Popescu, s-a fotografiat în vreme ce se antrena alături de fetița sa, în curtea casei. Alături de copii se antrenează handbalista Vali Ardelean-Elisei, dar și fotbalistul paraguayan David Mezza Colli, 31 de ani, de la Petrolul Ploiești.


Mai mulți fotbaliști ai echipei Viitorul au postat fotografii în care se joacă cu o minge de fotbal, pasând-o de la unul la altul, iar dinamovistul Vali Lazăr le-a arătat fanilor imagini de la o partidă de tenis cu piciorul în curtea casei.

Rareș Șipoș și Irina Ciobanu, componenți ai loturilor României de tenis de masa, își fac mâna cu cratițe în loc de palete.