Evenimentul Zilei > Monden > Jennifer Lopez și Ben Affleck au înlăturat orice dubiu. Dovada clară că sunt împreună. FOTO
Jennifer Lopez și Ben Affleck au înlăturat orice dubiu. Dovada clară că sunt împreună. FOTO

Jennifer Lopez și Ben Affleck au înlăturat orice dubiu. Dovada clară că sunt împreună. FOTO

Cei doi au fost surprinși în ipostaze tandre serile trecute, în timp ce intrau în noul restaurant al lui Wolfgang Puck la hotelul Pendry din West Hollywood. J.

Presa a tot speculat în ultima lună o împăcare între Jennifer Lopez și Ben Affleck. Iată însă că teoria se confirmă, iar ultima ipostază în care au fost surprinși cei doi confirmă din ce în ce mai mult relația.

După săptămâni întregi de speculații, Jennifer Lopez și Ben Affleck nu se mai ascund. Lo și Ben Affleck au venit cu aceeași mașină la cina romantică. 

https://pagesix.com/2021/06/01/ben-affleck-jennifer-lopez-leave-no-doubt-theyre-back-together-in-cozy-photos/
https://pagesix.com/2021/06/01/ben-affleck-jennifer-lopez-leave-no-doubt-theyre-back-together-in-cozy-photos/

Îndrăgostiții nu s-au ferit să se țină tandru în brațe până la intrarea în restaurant. Ba chiar la un moment dat cântărața și-a lăsat capul pe pieptul lui Ben Affleck. Nu este prima oară când cei doi sunt surprinși în public de paparazzi, însă cu siguranță este o premieră faptul că au fost fotografiați ținându-se în brațe, lucru care nu mai lasă prea mult de speculat. 

 

Cei doi petrec mult timp împreună 

Încă de la escapada din Montana, Lopez și Affleck au petrecut mult timp împreună și s-au vizitat reciproc, în Miami și Los Angeles. Surse din anturajul cântăreței au declarat recent că Jennifer este încântată de cum decurg lucrurile și că vorbește zilnic la telefon cu Ben, chiar dacă sunt în orașe diferite. 

Cea mai recentă escapadă a celor doi a fost în Miami în urmă cu o săptămână, acolo unde Jennifer lucrează la unul dintre proiectele sale. Ben și Jennifer au fost surprinși de paparazzi într-o reședință privată, pe balcon. Amândoi îmbrăcați lejer, au ieșit pe rând să admire peisajul. În timp ce Jennifer era cu ochii în telefon, îmbrăcată într-o rochie lejeră de vară, Ben savura un pahar de băutură. Ulterior, presa internațională i-a surprins pe cei doi mergând la sala de forță din Miami, lucru ce a dus la concluzia că Ben vrea să ajungă în formă pentru iubita sa.