Dovada că a fost mereu îndrăgostit de ea. Ben Affleck poartă ceasul pe care Jennifer Lopez i l-a dăruit în 2002

Dovada că a fost mereu îndrăgostit de ea. Ben Affleck poartă ceasul pe care Jennifer Lopez i l-a dăruit în 2002

La aproape două decenii după ce și-au încheiat logodna, Ben Affleck și Jennifer Lopez continuă să alimenteze zvonurile că și-au reluat relația.

Când perechea s-a reunit duminică la Miami, un fan a observat că Affleck, în vârstă de 48 de ani, părea să poarte același ceas de argint pe care îl purta în timp ce filma videoclipul „Jenny From the Block” alături de logodnica lui la acea vreme Lopez, în vârstă de 51 de ani.

Ceasul din argint are o bandă de lanț distinctă și o față îngustă și poate fi văzut pe încheietura mâinii în videoclip, precum și într-o serie de fotografii ale paparazzilor care au surprins cuplul la începutul anilor 2000. Nu este clar dacă Lopez sau Affleck au păstrat ceasul în toți acești ani. „Crezi că are o cutie cu ...„ lucruri de la JLo ” a scris pe Twitter o persoană.

Ben Affleck poartă ceasul pe care Jennifer Lopez i l-a dăruit în 2002

Se știe despre Affleck  ca obișnuiește să celebreze relațiile sale cu bijuterii;  anul trecut a purtat coliere in formă de inimă „asortate” cu iubita de atunci Ana de Armas, provocând o mulțime de reacții pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Lopez, în vârstă de 51 de ani, are, de asemenea, tendința de a purta piese inscripționate cu numele iubiților, cum ar fi cerceii cu  textul „Alex” pentru fostul logodnic Alex Rodriguez în 2019, scrie Pagesix.com.

Lopez și Affleck si-au petrecut concediul  împreună în Montana la începutul acestei luni.  Actorul a început sa o curteze pe J.Lo prin e-mail înainte ca relația ei cu Alex să se încheie oficial, iar o sursă a declarat recent pentru sursa menționată că Bennifer 2.0 este chiar o treaba serioasă. Poate că pe viitor Lopez va scoate din dressing treningul din velur roz și cizmele Ugg pentru următoarea lor ieșire care să rememoreze relația inițială.

Sursa foto: PageSix.com