Evenimentul Zilei > Monden > Ben Affleck, prins pe o aplicație de „agățat” femei tinere. O trădează deja pe Jennifer Lopez?
Ben Affleck, prins pe o aplicație de „agățat” femei tinere. O trădează deja pe Jennifer Lopez?

Ben Affleck, prins pe o aplicație de „agățat” femei tinere. O trădează deja pe Jennifer Lopez?

Ben Affleck a fost surprins pe o aplicație de întâlniri cu femei tinere, frecventată de vedete şi oameni bogați. În ciuda faptului că în weekend a fost văzut cu Jennifer Lopez.

Ben Affleck ar fi trimis un mesaj privat unei tinere de pe aplicația Raya, versiunea Tinder, dar aceasta l-a refuzat, crezând că este o farsă.

Se pare că proaspăta relație a sa cu Jennifer Lopez a început cu stângul, ținând cont că fostul logodnic al actriței, Alex Rodriguiez, a înşelat-o, rupând logodna de comun acord.

Acum să aflăm că actorul este încă activ pe o rețea exclusivistă de dating, folosită şi de actori celebri, modele şi influenceri.

Acum câteva zile, Ben Affleck a dorit să cunoască o tânără foarte frumoasă de pe aplicație şi cu un nivel ridicat de popularitate, care însă l-a refuzat. Intrigat de faptul că a fost respins, Ben i-ar fi scris tinerei un mesaj în privat.

Tânăra a postat mesajul lui Ben pe Tik Tok

Femeia a povestit cu regret că nu a crezut că ar putea avea de-a face chiar cu celebrul actor Ben Affleck. Ce este şi mai curios, că deși a petrecut câteva zile de vacanță la Montană împreună cu Jennifer Lopez, Ben Affleck își menține activ profilul de pe aplicația folosită de celebrităţi.

Raya, versiunea Tinder a celebrităților, permite vedetelor să se combine cu alți artiști, creatori sau persoane din industria divertismentului. Raya permite accesul la serviciile sale doar prin invitație și după un proces riguros de selecție.

Matthew Perry, Demi Lovato, Drew Barrymore, Cusack sau Chrissy Teigen au cont pe aplicația de „agăţat” tinere

Matthew Perry s-a alăturat lui Ben Affleck săptămâna aceasta pentru că a încercat să se întâlnească cu femei tinere folosind aplicația de întâlniri Raya. Vedeta din serialul „Prietenii tăi”, în vârstă de 51 de ani, a încercat să cocheteze cu o tânără de 19 ani.

O  femeie din Los Angeles a postat pe TikTok un apel privat FaceTime unde a spus că a fost abordată de Perry în luna mai, cu scopul expres, a spus ea, de a „profita” de tinerele femei de pe aplicație, scrie mercurynews.