Evenimentul Zilei > Monden > Primele imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. „S-au iubit întotdeauna foarte mult”
Primele imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. „S-au iubit întotdeauna foarte mult”

Primele imagini cu Jennifer Lopez și Ben Affleck. „S-au iubit întotdeauna foarte mult”

Jennifer Lopez este fericită lângă Ben Affleck, iar asta se vede. Recent, cei doi au petrecut câteva zile la Miami, acolo unde cântăreața are proiecte. 

După escapada din Montana, Jennifer Lopez a ținut legătura cu fostul logodnic și surse apropiate lor au declarat că cei doi vorbesc prin mesaje zilnic. Deși Ben Affleck și-a stabilit clar prioritățile, iar copiii săi sunt pe primul loc, acum a demonstrat că nu poate sta departe de Jennifer Lopez

Cea mai recentă întâlnire a celor doi a fost în Miami în weekend, acolo unde Jennifer lucrează la unul dintre proiectele sale. Ben și Jennifer au fost surprinși de paparazzi într-o reședință privată, pe balcon. Amândoi îmbrăcați lejer, au ieșit pe rând să admire peisajul. În timp ce Jennifer era cu ochii în telefon, îmbrăcată într-o rochie lejeră de vară, Ben savura un pahar de băutură. Ulterior, Jennifer a intrat în casă și a fost rândul lui Ben să se relaxeze pe balcon. 

Coincidență sau nu, Lopez a fost surprinsă gânditoare cu ochii-n telefon, iar în aceeași zi Alex Rodriguez a postat o poză criptică în care anunța că „începe un nou capitol al vieții”. Totuși, zâmbetul larg ulterior al cântăreței dă de înțeles că treaba cu Ben e destul de serioasă și că o face extrem de fericită. Momentan niciunul dintre cei doi nu a dat vreo declarație în acest sens, astfel că putem doar specula care va fi viitorul relației celor doi și dacă vor bate clopote de nuntă în viitorul apropiat. 

 

Jennifer Lopez nu mai ia lucrurile ușor 

Un apropiat al cântăreței a declarat că Jennifer este entuziasmată de toată situația și că, deși „iau lucrurile ușor”, nu se poate dezlipi de Ben. „A fost întotdeauna obsedată de Ben. Întotdeauna s-au iubit foarte mult”. Cântăreața a ținut legătura cu fostul logodnic și surse apropiate lor au declarat că cei doi vorbesc prin mesaje zilnic. Deși Ben Affleck și-a stabilit clar prioritățile, iar copiii săi sunt pe primul loc, acum a demonstrat clar că nici el nu poate sta departe de Jennifer Lopez prea multă vreme.