Evenimentul Zilei > Monden > Jennifer Lopez, apariţie incendiară pe social media. Foto în articol
Jennifer Lopez, apariţie incendiară pe social media. Foto în articol

Jennifer Lopez, apariţie incendiară pe social media. Foto în articol

Jennifer Lopez are 50 de ani, dar arată de maxim 25 de ani. Aspectul său impecabil se datorează orelor pe care şi le petrece zilnic la sala de fitness alături de logodnicul său Alex Rodriguez.

Artista şi-a găstit echilibrul în viaţă de când este cu Alex Rodriguez care a spus despre ea că-i una dintre cele mai inteligente fiinţe pe care le-a cunoscut. „Ești pur și simplu cea mai bună parteneră de viață, cea mai inteligentă, ești cea mai bună mamă și cea mai bună artistă”, a scris Alex pe contul sau de Instagram.

Mulţumită de cum arată după atâta efort la sală Jennifer Lopez s-a pozat în costum de baie în fața oglinzii, iar imaginea a strâns peste 8 milioane de like-uri în câteva ore, zeci de mii de comentarii, atât pe Instagram cât şi pe Facebook. Mulţi spun că are intervenţii chirurgicale iar faţa a fost modelată atât de bine încât să nu se observe nimic. La aceste bârfe Jennifer a răspuns: „Îmi pare rău, dar nu am făcut niciun fel de intervenție estetică”.

Facebook. Jennifer Lopez: „Relaxed and recharged”.
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană
Jennifer Lopez și logodnicul ei și-au cumpărat recent un apartament de 4000 de metri pătrați cu vedere spre Central Park care i-a fi costat 14 milioane de dolari. Locuinţa are trei dormitoare, living, o bucătărie imensă și patru băi. Apartamentul se află într-o clădire selectă cu piscină interioară, restaurant privat, o zonă de relaxare, un centru fitness la care au acces doar cei care locuiesc acolo.

Averea lui Jennifer Lopez este estimată la peste 350 de milioane de dolari, iar cea a lui Alex ajunge la 480 de milioane. Chiar dacă s-a retras din sport câştigurile sale cresc datorită contractelor pe care le are în domeniul său ca invitat special la diverse evenimente sportive sau comentator pentru cele mai mari canale de sport. Iar de când sunt împreună fac reclame, promovează viaţa sănătoasă, haine, accesorii cum ar fi ochelarii care-i poartă numele şi multe alte produse care aduc mulţi bani în conturile lor.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, pantofi
Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând jos, maşină şi în aer liber
Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, persoane zâmbind, oameni stând jos, camera de zi şi interior

Sursa: Facebook – Jennifer Lopez