Evenimentul Zilei > Monden > Jean de la Craiova și-a uimit fanii. Mutare neașteptată făcută de artist. „Din prima zi când ajung…”
Jean de la Craiova și-a uimit fanii. Mutare neașteptată făcută de artist. „Din prima zi când ajung…”

Jean de la Craiova și-a uimit fanii. Mutare neașteptată făcută de artist. „Din prima zi când ajung…”

Emisiunea Splash! Vedete la apă va reveni la Antena 1, iar un cunoscut manelist va face parte din juriu alături de Iulia Albu și Nea Marin.

Emisiunea „Splash! Vedete la apă” va reveni la Antena 1, cu noi provocări pentru concurenți. Din juriul acestui show va face parte și un celebru manelist, care îi va avea alături pe Iulia Albu și pe Nea Mărin. Este vorba despre Jean de la Craiova, care în trecut a fost participant la respectiva emisiune.

Manelistul care a fost cooptat în juriul emisiunii

Iulia Albu amintește că este prima ei colaborarea în trustul Antena cu emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Ea promite să puncteze doar evoluția sportivă a concurenților, nu și pe cea stilistică. Nea Marin compară săriturile în apă cu dansul, marea sa pasiune. Jean de la Craiova a fost concurent, așa că știe ce sentimente are o persoană care se află pe trambulină, la mare înălțime, și se pregătește să sară într-un mod cât mai spectaculos, pentru a impresiona juriul.

Manelistul i-a avertizat pe toți cei care vor participa la emisiunea „Splash! Vedete la apă” că va fi intransigent și nu va face concesii. Indiferent de relațiile de prietenie pe care le are cu concurenții respectivi.

Jean de la Craiova spune că va fi un jurat dur: „Acolo nu te joci, nu ţii cont de prietenie!”

„Eu le spun doar atât, din prima zi când ajung la bazin să cerceteze tot, să urce la trambuline, să se obişnuiască bine cu înălţimea, să privească de multe ori înainte să încerce să sară, ca să îşi învingă orice teamă! Pentru că sigur vor exista concurenţi care la trambulina de 10 metri se vor apropia uşor de margine, întocmai ca Mr Bean! Voi fi dur ca jurat, cu siguranţă, pentru că acolo nu te joci, nu ţii cont de prietenie! Desigur, spun asta acum ca să mai aud şi eu o dată!”, a declarat Jean de la Craiova, care a fost cooptat și el în juriul show-ului.