Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere”

Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că și-a înșelat soția. „Ochii văd, inima cere” Jean de la Craiova. Sursa foto: Arhiva EVZ

Jean de la Craiova este căsătorit cu Paula Dumitrache de 28 de ani. Într-o perioadă s-a zvonit că manelistul și-a înșelat soția, iar acum acesta a explicat situația. El a declarat că partenera sa încearcă să stea departe de lumina reflectoarelor.

Jean de la Craiova, despre soția sa

Avem 28 de ani împreună. Am crescut împreună. Cred că o să facem nunta de argint anul acesta sau la anul. Să vedem cum cade. Ea nu apare niciodată. A fost persoana puternică din spatele meu. Toate pleacă și de la nevastă, și ca dietă. Se gătește altfel în casă, se gătește mai puțin sau sănătos. Toată casa ar trebui să țină și să mânânce puțin sau sănătos, nu doar tu, iar ei altceva. Ori toți, ori niciunul.

Jean de la Craiova

Jean de la Craiova. Sursa foto Youtube

Soția mea fost balerină, era la niște cursuri de balet, dar a renunțat. Era prea bună, prea frumoasă. Eram și eu gelos atunci. Acum nu mai sunt gelos. Îmi place să vin întotdeauna cu ceva nou. Cu mine nu ai cum să stai supărat, mai ales în casă. Se amuză, îmi place să o pup”, a spus Jean de la Craiova, în cadrul emisiunii „Online Story”.

Jean de la Craiova, după ce s-a zvonit că-i infidel

Manelistul a recunoscut că îi se uită și după alte femei, dar că nu și-a înșelat niciodată soția. El a declarat că familia este pe primul lor și că nu vrea să o rănească. Acesta a mai spus că bărbatul este scutul familiei și că trebuie să le ofere soției și copiilor tot ce este mai bun.

Ne puteți urmări și pe Google News
Jean de la Craiova și soția

Jean de la Craiova și soția. Sursa foto Facebook

Familia, pe primul loc

„Acum simte și respirația, și când mă întorc. Nu am ce să fac. Am ce îmi trebuie. Ce să faci? Ochii văd, inima cere, dar familia e familie. Dacă vrei să trăiești într-o societate, să faci ceva bun, să ai o familie bună și să ai un CV al vieții plăcut, atunci familia ta trebuie să fie familie. Tu ești un scut al familiei. Tot ce e greu ia-l tu în piept. Tot ce e greu lasă-l la ușă și intră în casă deschis. Nu mai pune la suflet nimic. (…) Toate piesele mele de dragoste i se potrivesc ei, dar la mine nu ascultă nimeni manele sau pe mine. Nu vin unde cânt eu, doar foarte rar, mai ales fiica mea, că ea nu e cu astea. Ea ascultă altă muzică”, a mai mărturisit Jean.