Evenimentul Zilei > Actualitate > Jaf ca în filme la o bancă din Capitală. Cu ce sumă a fugit atacatorul
Jaf ca în filme la o bancă din Capitală. Cu ce sumă a fugit atacatorul

Jaf ca în filme la o bancă din Capitală. Cu ce sumă a fugit atacatorul

O bancă din sectorul 2 al Capitalei a fost jefuită marți dimineața în jurul orelor 10. Autorul atacului, un bărbat care purta cagulă a reușit să fugă cu 10.000 de lei, după ce a amenințat-o pe casieră printr-un mesaj scris pe un bilet.

UPDATE: Mesajul pe care casiera băncii de pe Bulevardul Ștefan cel Mare l-a primit, de la tâlharul care a fugit cu 10.000 de lei suna astfel: „Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar, dacă te conformezi ajungi cu bine acasă. Dacă faci un pas greșit, te tai”.


Conform Poliției Capitalei, astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost anunțat că în sediul unei bănci din sectorul 2 a pătruns un bărbat care a amenințat una dintre casiere și a reușit să ia 10.000 de lei. În agenție, în momentul atacului nu se  aflau clienți ci doar angajați băncii. Nicio persoană nu a fost rănită, informează Poliția.

Sucursala jefuită este amplasată pe bulevardul Ștefan cel Mare, peste drum de sediul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR). Atacatorul a reușit să fugă înainte de declanșarea sistemului de alertare prin acționarea butonului de panică.

„Amenințarea a fost realizată prin intermediul unui înscris. (….) Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, în vederea identificării bărbatului și recuperării prejudiciului”, anunță în comunicat Poliția Capitalei.

Autoritățile s-au mobilizat pentru a-l prinde pe autorul jafului, în prezent derulând activități specifice.