Jador a hotărât să facă un live împreună cu mama lui pentru a lămuri lucrurile, iar internauţii au fost curioşi să afle mai multe despre relaţia sa cu Ella. Un comentator a dorit să afle care este relația lui cu Ella, fosta lui iubită. Iar artistul a răspuns fără ezitare: ”N-am nicio treabă cu Ella”.

De asemenea şi mama lui Jador a fost întrebată despre noră: ”Nu pot să-mi dau cu părerea despre despre un om, dacă nu-l cunosc personal. Așa că l-am văzut cum l-ați văzut și voi…e altceva”, a declarat mama lui Jador.

Pe cine a pus ochii Jador

Jador ar dori să revină în emisiunea ”Puterea Dragostei” deoarece îi place mult o altă femeie. Nu este vreo concurentă, ci frumoasa prezentatoare. Este vorba  despre Cristina Dorobanțu.

”M-aș mai duce la Puterea dragostei, însă pentru Cristina Mihaela, noua prezentatoare. Este foarte frumoasă, chiar mi-a atras atenția. Dincolo de frumusețe, pare și o fire sensibilă, o persoană fină, exact așa cum îmi place mie la o femeie. Ea este motivul de a intra în emisiune, la Istanbul ”, a spus Jador.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, cadru apropiat

”Jador mi-a plăcut cel mai tare, pentru că a știut ce vrea de la viață. Mi-a plăcut și Bianca, pentru puterea de a depăși situațiile dificile, pentru perseverența ei, dar și Ella, pentru povestea de iubire cu Jador”, a povestit Cristina Dorobanțu.

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare şi pantofi

Reamintim că cea care a înlocuit-o pe Andreea Mantea la prezentarea emisiunii dedicate cuplurilor și realțiilor amoroase este Cristina Mihaela Dorobanțu. De când s-a aflat că fosta concurentă de la Bravo, ai Stil, va fi cea care va onora acest rol, cântărețul de manele pare să se fi răzgândit și în ceea ce privește o nouă participare, relatează presa mondenă.