Jador, eliminare cu scandal de la Survivor All Stars. Ce făcea când nu era filmat

Jador, eliminare cu scandal de la Survivor All Stars. Ce făcea când nu era filmat Jador. Sursa foto Instagram

Jador a avut parte de o eliminare cu scandal de la Survivor All Stars. Iancu Sterp intervine și spune ce s-a întâmplat, de fapt, în concurs.

Jador, un concurent important din competiția Survivor All Stars, a fost eliminat din joc după ce a decis să părăsească tabăra Faimoșilor. Decizia l-a costat, iar Daniel Pavel l-a eliminat. Iancu Sterp a venit cu o ipoteză care schimbă tot ceea ce s-a întâmplat până acum. Mai mult, reacția lui Jador a provocat un șoc printre toți cei implicați în competiție.

Jador a părăsit Survivor All Stars. Iancu Sterp are propria teorie

Incidentul a izbucnit după ce echipa Faimoșilor a pierdut unul dintre concureți. Lipsa hranei, oboseală și dorul de casă l-au determinat pe Jador să încalce regulile competiției și să fugă din tabără.

Eliminarea lui Jador de la Survivor All Stars este dată peste cap de Iancu Sterp, care a venit cu o ipoteză. El spune ce întâmplat între cei doi rivali din Republica Dominicană.

Ne puteți urmări și pe Google News

Chiar dacă parcursul său s-a încheiat, cântărețul nu a putut să plece fără scandal. S-a certat cu toți foștii coechipieri. Descalificarea concurentului vine după ce acesta a avut mai multe ieșiri necontrolate în tabăra Faimoșilor.

Jador, eliminare cu scandal de la Survivor All Stars.

Ce s-a întâmplat, de fapt, atunci când nu erau filmați?

Iancu Sterp vine cu o nouă teorie în cazul lui Jador. el spune ce ar fi vrut să facă artistul. Este de părere că Jador nu dorea să părăsească emisiunea. Dar că mândria l-a împiedicat să-și pledeze cazul. Întrebat despre tot ceea ce s-a întâmplat, Iancu a spus:

„Chiar la asta mă gândeam acum. La situația asta și mie sincer îmi pare rău. Adică, eu sunt omul care, bine, poate a dat mai mult cu pietre în ei, nu în noi neapărat. Dar poți să dai cu piatra în mine și eu înapoi îți dau cu o vorbă bună. Sunt un om foarte milos în situații d-astea. Și chiar cât de mult ar fi greșit el, îmi pare rău că a plecat așa. Îmi pare rău de el”, a declarat Iancu Sterp despre Jador.

Jador ar fi întrecut limita

Iancu Sterp a mai subliniat faptul că încăpățânare care l-a adus într-un moment urât pentru el.

„Eu din cum l-am văzut, simt că nici el n-a plecat bine și împăcat. Adică, s-a ridicat de pe scaun și s-a dus să-și ia flacăra de acolo. Nici nu mai putea să dea înapoi din cauza încăpățânării lui. Încăpățânare care l-a adus într-un moment urât pentru el. Și greu.

Cred că lui îi pare rău în momentul asta, dar nu mai poate să facă nimic pentru că a depășit limita maximă. Știe că nu se mai poate întoarce, dar ceva în el i-a zis să se întoarcă. Nu mai știa ce să facă. Mie mi-e milă de el, de ce s-a întâmplat, pentru că îl cunosc și cum am mai spus, nu este un băiat rău. Acum, nu știu. A fost pre încăpățânat, a întrecut limita. Nu știu de ce a făcut treaba asta. Mie îmi pare rău de el”, a spus Iancu Sterp, potrivit cancan.ro.