Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat

Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Ce vedetă a plecat Jador. Sursa foto Instagram

Jador a obținut o victorie crucială după ce unul dintre cei mai puternici rivali de la Survivor România a fost eliminat. Iată ce vedetă a părăsit competiția.

Jador a scăpat de rivalul său de la Survivor România. Jorge nu mai este în cursa pentru titlul de campion la Survivor All Stars 2024! El a părăsit Republica Dominicană, locul unde se desfășoară filmările show-ului, și a revenit deja în România.

Eliminat din cauza problemelor de sănătate

În ultima perioadă, Jorge a început să se confrunte tot mai mult cu probleme de sănătate. Se pare că accidentarea suferită la unul dintre genunchi în timpul show-ului a fost motivul principal pentru eliminarea sa din emisiunea de la Pro TV.

Incidentul a avut loc atunci când s-a dezechilibrat și a căzut de pe o structură de lemn înălțată, iar transportul de urgență la spital a fost necesar. Potrivit celor de la Cancan se pare că Jorge s-a întors deja în România, iar recuperarea sa decurge bine.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a declarat artistul în consiliul de eliminare.

Jorge, survivor all stars

Jorge. Sursa foto: Instagram

Jorge și Jador, scandal de proporții

Cei doi artiști au fost implicați într-un conflict major în timpul competiției de la Pro TV. Jorge și Jador au avut o confruntare intensă în fața camerelor de filmat, în care au strigat unul la celălalt și au folosit injurii și jigniri.

Un reprezentant al echipei Faimoșilor a acuzat că Jorge a fost preponderent în spusele sale de la sosirea în Republica Dominicană și a amenințat cu utilizarea unor metode neortodoxe pentru a câștiga susținerea altor concurenți.

„Păi noi suntem proști?! Schemele astea le-a făcut și cu noi: ‘Eu trag în jos echipa, eu azi nu joc’. De ce?! Pentru că este joc de imunitate și, dacă pierd Războinicii, îl votează pe Jorge, nu?! A făcut strategia asta și când era în echipa noastră, ca să nu joace el și ca să câștigăm jocul de imunitate. Schema asta a făcut-o și azi, cu Războinicii”, a spus Jador.

Jador, viral pe internet

De altfel, Jador l-a nominalizat pe Jorge de fiecare dată când a avut ocazia.

Jador a reușit să stârnească reacții inedite, după ce i-a greșit numele lui Jorge, la una dintre nominalizările sale. Atunci când a mers să scrie pe bilețel pe cine vrea să trimită acasă, faimosul a scris greșit numele cântărețului. A scris „Horhe” pe bilețel, fapt care a stârnit hohote de râs printre telespectatori.

„Cred că așa se scrie, cum se aude în română”, a spus Jador, după ce l-a votat pe Jorge să plece acasă.

Mica lui greșeală a devenit virală în mediul online. A fost evident că Jador nu știa cum se scrie numele de scenă al colegului său de breaslă. Jorge a rămas în competiție după ce a eliminat-o pe Elena Marin.