Jador a pornit de jos și a ajuns să câștige zeci de mii de euro pe lună. Ce avere are cântărețul

Jador a pornit de jos și a ajuns să câștige zeci de mii de euro pe lună. Ce avere are cântărețul

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de petrecere din România. A plecat de jos, dintr-o familie modestă, iar acum face ușor zeci de mii de euro pe lună. Show-ul în care este implicat și acum i-a crescut foarte mult popularitatea.

Cântărețul Jador a ajuns să câștige foarte bine și să își permită aproape orice, deși originile lui sunt modeste. Acest lucru l-a ambiționat și a profitat de toate șansele care i s-au arătat în cale. Poate cea care l-a propulsat cel mai mult a fost participarea la Survivor din 2021.

Din acel moment, cântărețul a ridicat tariful pentru o cântare la 6.000 de euro. Și nu puține au fost cererile. Pe de altă parte revenirea la același concurs de la începutul acestui an, îi bagă săptămânal 10.000 de euro în buzunar, potrivit surselor din spațiul public.

Dar nu sunt acestea singurele surse de venit ale lui Jador.

Ne puteți urmări și pe Google News

Youtube îi bagă în buzunat lui Jador sume colosale

Youtube-ul este o altă platformă de unde artistul scoate bani frumoși. Potrivit datelor din spațiul public acesta poate ajunge să încaseze chiar și 19.000 de dolari. Plus că pe Instagram artistul este un adevărat influencer.

Este urmărit de nu mai puțin de 1,3 milioane de fani. Ceea ce face ca veniturile lui să crească exponential dacă I se cere să promoveze vreun produs. Pe de altă parte, până acum la capitolul investiții, cântărețul a făcut publice imaginile din casa lui de 500.000 de euro.

Eliminări controversate la Survivor All Stars. Conflict între concurenți

Survivor. Sursa foto: Instagram / Jador

Casă de jumătate de milion de dolari

”Vreau să vă arăt tuturor casa unde o să mă mut! Ea e sora mea şi astpzi o să îi arăt unde o să ne mutăm, pentru că o să se mute cu mine. Adică o să trebuiască să aibă grijă de mine, să îmi spele şosetele. O să vă arăt casa pe care Dumnezeu m-a ajutat să o iau”, le-a spus Jador internauților.

Dacă pe parte profesională lucrurile stau perfect, pe parte personal, Jador întâmpină ceva dificultăți. A avut mai multe relații nereușite, iar acum se zvonește că ar fi fost descalificat de la Survivor pentru că ar fi plecat după o femeie. Oana Ciocan ar fi cea care i-ar fi furat inima artistului, fostă concurentă și ea la aceiași emisiune.