Iulia Vântur, la un pas de o adevărată tragedie. Pe asta nu o va uita niciodată

Iulia Vântur, la un pas de o adevărată tragedie. Pe asta nu o va uita niciodată

Iulia Vântur, românca ce a cucerit lumea strălucitoare a Bollywoodu-ului, a trecut prin momente cumplite.

În timpul unui accident produs la locuința lui Salman Khan, aceasta s-a rănit la picior.

Fosta vedetă de la Pro TV a postat și o imagine pe rețelele sociale prin care i-a alertat imediat pe fani.

Iulia Vântur a postat pe InstaStory o fotografia cu rana la picior, fără a oferi vreo explicație cu privire la accidentul din care probabil se va alege cu semne de bună purtare. Fanii au intrat imediat în alteră, aceștia fiind curioși să afle ce a pățit iubita regelui Bollywood-ului., scrie Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din imaginea pe care Iulia Vântur a postat-o, pare că aceasta a căzut zdravăn, incident care i-a provocat mai multe julituri pe picior. „Kneehealing#icepack Ice, ice baby! Stil…”, a fost mesajul acesteia alături de fotografie.

Cu toate că are o relație stabilă și împlinită cu celebrul Salman Khan de câțiva ani, Iulia Vântur pare că a renunțat complet la ideea de căsătorie. De asemenea, Iulia a mai punctat faptul că descoperirea unei noi culturi a ajutat-o să vadă lucrurile complet diferit și să se descopere mai mult pe ea.

„Am fost educată în spiritul acela: ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare în toate lucrurile astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă îmi mai doresc atât de mult să mă căsătoresc. În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu”, a spus Iulia Vântur la Antena Stars.