Evenimentul Zilei > Actualitate > Îţi sare inima: Cele mai tari „JUCĂRII” tehnologice pe care vrei SĂ LE AI
Îţi sare inima: Cele mai tari „JUCĂRII” tehnologice pe care vrei SĂ LE AI

Îţi sare inima: Cele mai tari „JUCĂRII” tehnologice pe care vrei SĂ LE AI

În primul rând iPhone 6. Un telefon cu ecran de 4,7 inch, aceeaşi camera de 8 megapixeli ca pe 5S, îmbunătăţită doar din soft, cu senzor de amprente şi NFC folosit exclusiv pentru plăţi.

Noua generaţie de iPhone e mai rapidă pe hârtie, potrivit yoda.ro. Display-ul de 4.7 inch – ideea de ecran mare, în general – îl irită pe Steve Jobs. Care, glumesc internauţii, s-a răsucit în mormânt când a aflat şi de existenţa lui Iphone 6 plus. Un gigant de 5.5 inch, cu aceiaşi muşchi ca ai fratelui mai mic.

Arată bine

Apple a lansat şi un ceas inteligent. Are cam aceleasi funcţii ca orice alt smartwatch de pe piaţă, dar vine la un preţ aproape dublu. Cu toate acestea, va fi numarul unu la vânzări. Arată bine, e simplu de folosit, are multe aplicaţii şi e făcut de Apple.
Industria telefoanelor s-a bazat foarte mult pe inovaţii pe care nu ni le doream. Apple procedează aşa, HTC îi urmează exemplul, iar Samsung nu ratează ocazia să riposteze. Sud-coreenii au adus două smartphone-uri noi la Berlin: Galaxy Note 4 şi fratele lui geaman, un pic atipic, Note Edge. Acesta din urmă are ecranul prelungit pe o latură.
În plus: e pentru prima dată în istorie când Samsung nu măreşte şi mai mult display-urile ajunse deja până la 6.3 inci. Atacă, în schimb, zona de lux: au venit cu huse bătute în cristale Swarowski, pixuri Mont Blanc şi carcase din piele scumpă.
Note 4: aluminiu, senzori pentru amprentă şi pentru ritmul cardiac! Plus o cameră principală de 16 MP. Cea secundară a crescut la 3,7 MP şi e gândită special pentru amatorii de selfie-uri. La liber, Note 4 va costa, în Europa, cam 750-800 de euro.

Note Edge, cu un preţ încă necunoscut, este copilul rebel al familiei. In ciuda tehnologiei inovatoare, display-ul pare o idee de marketing. Dar4, de exemplu, dacă te joci pe telefon şi te suna cineva, poţi să respingi apelul de pe porţiunea laterală, fără să te opreşti.
Oricum ar fi, piaţa „jucăriilor tehnologice” este în continuă expansiune. By the way: sud-coreenii stau liniştiţi, deoarece conduc detaşat în topul vânzărilor de telefoane cu Android.