Evenimentul Zilei > Politica > Ironii marca Olguța Vasilescu. „Trimitem un logoped…?”. Imaginile au devenit virale
Ironii marca Olguța Vasilescu. „Trimitem un logoped…?”. Imaginile au devenit virale

Ironii marca Olguța Vasilescu. „Trimitem un logoped…?”. Imaginile au devenit virale

În timpul ședinței de Guvern, care a avut loc luni, Ion Ştefan, ministrul Lucrărilor Publice și Administrației Publice, a izbucnit în hohote de râs, după ce s-a bâlbâit atunci când a încercat să pronunţe corect Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL. Imaginile au devenit virale pe internet și au stârnit sute de comentarii.

Nici fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, nu a scăpat ocazia de a face comentarii acide la adresa lui Ion Ștefan și a Guvernului Orban.

”Specialistul PNL al zilei, care nici nu poate pronunta un program gandit, pus in practica si finantat de PSD si care a insemnat 16000 de proiecte de infrastructura locala in ultimii ani: scoli, gradinite, drumuri, alimentari de apa, canalizare etc. A gasit si el 6 proiecte in neregula din 16000 si pentru asta trebuie inchis programul. Atat ii duce mintea… Domnule ministru, vedeti ca aveti o hartie de semnat pentru Colegiul Carol si Opera Romana din Craiova. De prin noiembrie e pe masa la semnat. Trimitem un logoped sa ajute la citit?”, a scris Lia Olguța Vasilescu pe pagina sa de Facebook.