Evenimentul Zilei > Monden > Irinel Columbeanu a ajuns sărac după ce a pierdut o avere colosală! Te ia ameţeala
Irinel Columbeanu a ajuns sărac după ce a pierdut o avere colosală! Te ia ameţeala

Irinel Columbeanu a ajuns sărac după ce a pierdut o avere colosală! Te ia ameţeala

Irinel Columbeanu este următorul invitat în emisiunea pe care Denise Rifai o va prezenta la Kanal D marţi, 15 decembrie, zi în care telespectatorii vor afla ce avere colosală a pierdut fostul milionar care în prezent se zbate în sărăcie.

Omul de afaceri a pierdut tot ce avea mai de preţ din cauza datoriilor acumulate la bănci şi a investiţiilor lipsite de inspiraţie şi şansă, astfel că în prezent locuieşte într-un apartament închiriat şi conduce un autoturism modest la mâna a doua. Cum a ajuns aici după ce românii ştiau că în urmă cu doar câţiva ani avea o megavilă în Izvorani o limuzină Bentley?

Irinel Columbeanu a lămurit toate aceste aspecte în următoarea ediţie a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, dar a vorbit deschis şi despre unele aspecte mai intime. Spre exemplu, Denise Rifai l-a întrebat pe fostul milionar dacă este afemeiat? De asemenea, a fost curioasă să afle dacă Irinel Columbeanu s-a refugiat în alcool şi pastile.

Cât de mare a fost, de fapt, averea lui Columbeanu?

Totuşi, una dintre cele mai importante întrebări a fost cea legată de dimensiunea averii sale. Aproape toţi românii cunosc faptul că Irinel Columbeanu a ajuns falit, dar sunt puţini aceia care au habar cât de mult a pierdut acesta până să ajungă un scăpătat.

Denise Rifai a fost destul de abilă şi a aflat. „Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro? V-ați găsit alinarea în pastile și alcool? V-a iubit Monica Columbeanu? Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră? Sunteți un afemeiat?

Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?”, au fost doar câteva dintre întrebările care au atins părţi foarte sensibile puse de vedeta tv Denise Rifai despre viaţa pe care Irinel Columbeanu a dus-o nu cu mult timp în urmă. Azi, el are o existenţă complet diferită şi încearcă să-şi câştige existenţa prin participările la diferite emisiuni de divertisment.

Irinel Columbeanu s-a autoironizat la iUmor

Printre ele, merită amintită participarea de la emisiunea iUmor, din urmă cu două săptămâni, când Antena 1 a pregătit mai multe ediţii speciale ale emisiunilor sale. Atunci, juraţii Mihai Bendeac, Delia şi Cheloo au fost surprinşi că în faţa lor a apărut chiar cel care a fost unul dintre bogaţii României.

În ciuda faptului că trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieții după ce s-a prăbușit financiar investind în afacerea cu ciment numită „columbeanit”, cel care s-a iubit cu Anna Lesko şi a fost căsătorit cu Monica Gabor a arătat un tonus peste aşteptări. „Am venit până aici în plimbare. Fac exerciții, nu vreau să obosesc ca să nu mă așez pe vreo bancă, pe mine băncile m-au nenorocit, așa că nu vreau să mai aud de ele”, a spus Columbeanu în numărul special prezentat la iUmor.

„În ultima vreme am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele. Azi ești sus, mâine ești jos, ești același om deși cei din jur te tratează diferit, oamenii te respectă și vor să îți fie prieteni dacă ești milionar, au senzația că le vei da lor banii

N-am fost niciodată Gigi Becali să arunc cu banii în stânga și în dreapta. Eu am aruncat mai mult în centru. Mi-au plăcut femeile, da! Cui nu-i plac? De ce să fim ipocriți? Femeile au instinctula cesta matern fabulos, am aflat foarte devreme în viață lucrul acesta.

Câd eram foarte tânăr și-i spuneam unei fete că tata are foarte mulți bani, nu mai voia să-mi fie iubită. Brusc, voia să-mi fie mamă”, a mai spus fostul milionar care parcă nici nu a pierdut recent o avere colosală.

foto: Irinel Columbeanu a avut tăria de a participa la iUmor, emisiune la care a făcut glume despre sărăcie

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.