Evenimentul Zilei > Monden > Irina Rimes și-a uimit fanii. Artistei i s-a atras atenția: „Ai grijă cum pozezi”
Irina Rimes și-a uimit fanii. Artistei i s-a atras atenția: „Ai grijă cum pozezi”

Irina Rimes și-a uimit fanii. Artistei i s-a atras atenția: „Ai grijă cum pozezi”

Irina Rimes, una dintre cele mai cunoscute artiste din țară, le-a făcut un nou cadou fanilor ei.

Celebra cântăreață i-a provocat pe admiratorii ei în mediul online, după ce s-a fotografiat într-o rochie neașteptat de scurtă. Însă, după publicarea fotografiei, artistei i s-a atras rapid atenția asupra unui detaliu.

Așadar, Irina Rimes s-a imortalizat într-o rochie foarte scurtă. Fanii au fost pe fază și i-au atras atenția că i se observă lenjeria intimă.

„Ne arăți… ai grijă cum pozezi”, „Rochița ca rochița, dar de unde ai cumpărat lenjeria intimă?”, „Frumoasă și sexy”, „Hot”, „Ce apariție, măi, măi”, „Ești minunată”, „Ce sexy ești”, „Frumusețe perfectă”, „Wow”, „Cea mai frumoasă”, „SWuperbă”, „Bunăciune”, „Prințesă”, i-au scris imediat internauții. Fotografia ei a strâns peste 30.000 de aprecieri.

Despre marea ei dragoste din liceu

Potrivit tacataca, cântăreața Irina Rimes și-a amintit de vremurile când era elevă la liceu. Vedeta a mărtuirisit că era îndrăgostită de un coleg.

Ea a dezvăluit că a fost îndrăgostită, însă nu a fost împreună cu băiatul pe care îl plăcea.

„Am o gramadă de amintiri din liceu și toate penibiluțe așa. Eram înrăgostită de un băiat și el era de serviciu la ușă, la ieșire din liceu. Fiecare clasă făcea câte o săptămână. Eram la parter și mă duceam în mijlocul lecției la orar, că aveam orarul scris mare pe un perete. Și vezi tuu, eu nu știam ce orar aveam mai departe și trebuia să ies de la lecție, să spun că mă duc la baie și să mă duc la orar pentru că, peste trei metri era băiatul ăla care stătea de serviciu.

Și m-am întâlnit peste trei ani cu el, la o cafea, m-a scos el la o cafea. După ce am terminat liceul. Și îmi zice: “Uite Irina, mie mereu mi-a plăcut de tine și poate iese ceva”. M-am uitat la el și i-am spus râzând: “Doamne, ce prost ești!”. Tu chiar n-ai observat în trei ani de zile, trei ani, că eu făceam toate lucrurile astea pentru tine? Și la concerte cântam și mă uitam fix la el și el nu înțelegea”, a povestit cântăreața.