Evenimentul Zilei > Actualitate > Ion Țiriac îi ia apărarea lui Năstase și spune că Johanna Konta trebuia să piardă meciul în momentul în care a ieșit de pe teren. “Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea?”
Ion Țiriac îi ia apărarea lui Năstase și spune că Johanna Konta trebuia să piardă meciul în momentul în care a ieșit de pe teren. “Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea?”

Ion Țiriac îi ia apărarea lui Năstase și spune că Johanna Konta trebuia să piardă meciul în momentul în care a ieșit de pe teren. “Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea?”

Ilie Năstase, căpitanul echipei de FED Cup a României, a fost scos de pe teren, în timpul meciului dintre Sorana Cîrstea și Johanna Konta, după un conflict verbal cu arbitrul de scaun și cu persoanele aflate pe banca Marii Britanii. Ion Ţiriac a comentat acest episod şi a criticat dur decizia arbitrilor.

Ion Țiriac a comentat şi el acest episod şi i-a criticat dur pe arbitrii mediului care l-au scos de pe teren pe Năstase

 

"În momentul în care un jucător iese de pe teren din proprie voință, pierde meciul! Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea? Nu știu ce a spus domnul Năstase din tribună, nici nu ma interesează pentru ca în momentul în care a părăsit suprafața de joc nu mai era persoană oficială!

 

Îi ceri sa părăsească banca, o face, dar cum își permite un arbitru să-l scoată din arena? Asa suntem noi, abia așteptăm să sărim pe ai noștri și le permitem străinilor sa facă ce vor la noi acasă!", a spus Țiriac conform TV Dolce.

 

În plus, Ţiriac este de părere că Johanna Konta ar trebui să piardă la masa verde meciul cu Sorana Cîrstea.

 

Acesta a afirmat că britanica a ieşit de pe teren în timpul meciului fără să fi avut acordul arbitrului, în momentul în care a început să plângă pentru că ar fi fost jignită de Ilie Năstase.

 

"În momentul în care un jucător iese de pe teren din proprie voinţă, pierde meciul! Ce e terenul de tenis, face fiecare ce vrea?