Evenimentul Zilei > Politica > Ioana Constantin: Dan Tudorache și Clotilde Armand, vorbe multe, fapte puține
Ioana Constantin: Dan Tudorache și Clotilde Armand, vorbe multe, fapte puține

Ioana Constantin: Dan Tudorache și Clotilde Armand, vorbe multe, fapte puține

Tudorache și Armand sunt două fețe ale unei singure monede, a politicianismului și a stângii, explică Ioana Constantin, candidata PMP la Primăria Sectorului 1.

„Vorbe multe, fapte puține. Dan Tudorache și Clotilde Armand sunt două fețe ale unei singure monede. Moneda politicianismului, moneda stângii. Imagine și gălăgie cât cuprinde, împliniri minime. Dulapuri pline de schelete, dosare de realizări goale”, spune candidata.

„Duminică, în sectorul 1, alegerea e între a da votul unor candidați cu „spate” politic, dar fără competență și interes pentru mai buna administrare a comunității noastre, așa cum sunt Dan Tudorache și Clotilde Armand, și a vota proiectul nostru, al PMP, de redobândire a statutului Sectorului 1 de Capitală a Capitalei”, adaugă Ioana Constantin.

Sectorul 1, sector de dreapta

„Într-un sector prin definiție de dreapta, dezvoltat de Andrei Chiliman, liberalii nu au un candidat propriu, care să vină în fața oamenilor cu un program bazat pe proiecte concrete. Dreapta a fost unită strâmb la sectorul 1.

Însă, dreapta neunită are un candidat. Vă asigur că sunt un om profund de dreapta, care ține la sectorul în care am trăit 3 decenii”, mai spune candidata PMP.

„Eu și colegii mei din echipa de consilieri ai PMP-Sectorul 1 ne prezentăm în fața cetățenilor Sectorului 1 cu un program realist, de reluare a creșterii calității vieții din Capitala Capitalei la standardele pe care oamenii le merită și cu care s-au obișnuit în timpul administrației Chiliman: proiectele serioase de dezvoltare a Sectorului 1 (introducerea energiilor alternative la blocuri și reabilitarea termică a caselor); regenerare urbană și buget participativ; deschiderea primăriei către cetățeni – comunicare și consultare permanentă cu oamenii, un primar care vine mereu pe strada ta.

Vă invit duminică, la urne, să respingeți politicianismul ieftin și să alegeți singurul proiect de dreapta pentru Sectorul 1, programul Partidului Mișcarea Populară.

Singura candidatură pentru sector, din respect pentru oameni!”, scrie politiciana PMP, pe Facebook.