Evenimentul Zilei > Politica > Ioan Chelaru (PSD): Noul Guvern va merge pe 4 martie în Parlament
Ioan Chelaru (PSD): Noul Guvern va merge pe 4 martie în Parlament

Ioan Chelaru (PSD): Noul Guvern va merge pe 4 martie în Parlament

Noul Guvern se va prezenta pe 4 martie în fața Parlamentului pentru a obține votul de încredere, a declarat vicepreședintele Senatului social-democratul Ioan Chelaru.

”Nu ne plângem, am tot sperat că mergem împreună cu PNL. S-a pus punct aseară, suntem bărbați politici, viața merge înainte, politica merge înainte, România are nevoie de a fi condusă. Încercăm zilele viitoare cu forțele politice din Parlament cu care credem că încă suntem compatibili să construim, să completăm Guvernul și marți, pe 4 martie, să ne prezentăm cu el în Parlament pentru a obține votul de încredere”, a afirmat vicepreședintele Senatului, citat de Agerpres.
Ioan Chelaru a adăugat că a aflat ”cu părere de rău” decizia de ieșire de la guvernare a PNL și crede că explicațiile lui Crin Antonescu cu privire la această hotărâre sunt incomplete.
”Chiar am pus suflet pentru a crea o echipă, pentru a ne debarasa de Traian Băsescu și pentru a schimba lucrurile în bine. Din păcate, când începusem să construim mai solid, lucrurile s-au schimbat în sensul că domnul Antonescu a cedat, nu știu de ce. Explicațiile dumnealui pot părea, în parte, viabile, dar cred că în spate mai stau și alte lucruri, alte gânduri, și mai mult ca sigur un proiect al dumnealui pe care îl construiește cu PNL și cu alții”, a precizat vicepreședintele Senatului.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News