Evenimentul Zilei > Sport > Ioan Becali are mari probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul pus de medici
Ioan Becali are mari probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul pus de medici

Ioan Becali are mari probleme de sănătate și a ajuns de urgență la spital. Diagnosticul pus de medici

Impresarul Ioan Becali a ajuns la Spitalul Floreasca, după ce a resimțit mari dureri în ultimele zile și va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Ioan Becali (69 de ani) a ajuns de urgență la spital, din cauza unor probleme de sănătate. Impresarul, cunoscut sub numele de „Giovanni”, a fost internat la Spitalul Floreasca. El va fi supus unei intervenții chirurgicale ce vizează splina. Medicii îi vor efectua o splenectomie, după ce Ioan Becali a resimţit dureri acute în ultima vreme, după cum anunță fanatik.ro.

Ce probleme a resimțit Ioan Becali în ultima vreme

Pe piața transferurilor, Becali a dat două lovituri importante, după ce i-a transferat pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, în Turcia, la Galatasaray Istanbul. Primul fotbalist a fost cumpărat de la CS „U” Craiova, cel de-al doilea a venit de la FCSB.

„Pe amândoi i-a luat pe răspunderea mea. Eu cred în aceşti doi copii. Dacă ăștia doi nu funcționează, nu mai calcă picior de român aici”, spunea Giovanni Becali după aceste mutări.

Au luat deja doi jucători români. Vreți să facă colonie acolo? Se poate să mai transfere pe cineva, vom vedea. Totul depinde acum de Cicâldău și Moruțan. Dacă ei vor evolua bine, probabil cei de acolo se vor gândi și la un alt român.

Dar deocamdată haideți să ne mulțumim cu cei de acum, să fim alături de ei și să îi sprijinim. Trebuie să ținem cu ei și să nu sărim cum au o evoluție mai puțin bună!”, declara Becali pentru realitateasportiva.net.

În 2016, Ioan Becali a avut mari probleme de sănătate, în timp ce se afla în detenție.

A avut necazuri și în timpul detenției

„După criză de inima, el a făcut o serie de analize în România. Familia s-a speriat când l-a văzut pe Giovani în starea aia, așa că l-a dus imediat în Germania, iar doctorii de acolo practic i-au salvat viață! L-au supus unei intervenții chirurgicale pe cord deschis și i-au pus cinci bypass-uri pentru a putea să fie stabilizat!

Apoi, i-au recomandat un regim alimentar și de viață strict, fără excese, în caz contrar, nu garantau pentru sănătatea lui! Până să între la închisoare, impresarul a respectat cu strictețe sfatul medicilor, la “răcoare” însă, situația este altă. El nu mai are confortul de acasă, nu mai ia medicamentele cum trebuie, iarnă îi este frig, iar vara este prea cald, anii sunt tot mai mulți… În fine, toate aceste lucruri adunate pot duce la situații dificile, pe care el trebuie să le gestioneze bine și să ceară mereu ajutor specializat”, spunea o sursă pentru wowbiz.ro.

 

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: