Ibrahim Anderson a devenit fanatic musulman în timpul unei pedepse cu închisoare primite din cauza unui jaf de la începutul anilor 1990, şi a fost atât de captat de această latură neagră încât a dorit să le-o transmită inclusiv copiilor săi cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani.

Astfel, acesta i-a pus unuia dintre ei sabia în mână, l-a îmbrăcat aşa cum se îmbracă musulmanii şi l-a pozat cu steagul grupării teroriste ISIS deasupra capului, conform dailymail.co.uk.

Gestul aduce aminte de groaznicele decapitări devenite un simbol al cruzimii specifice bestiilor jihadiste în momentul în care decid să curme vieţile nefericiţilor ostatici.

Fotografiile ar fi fost făcute în 2014 şi au fost descoperite de poliţişti odată cu arestarea lui Ibrahim Anderson pentru că răspândea propaganda ISIS şi încerca astfel să recruteze noi adepţi în Londra.

Anderson aparţine grupului de extremişti care au îndemnat la decapitarea tuturor celor care desenează imagini cu profetul Mohammed şi care au format patrule de justiţiari sharia pentru a hărţui bărbaţii homosexuali.

Tatăl vitreg al lui Anderson, Martin Warner, a spus despre acesta că este “un extremist bolnav” şi că mereu a fost un “copil problemă”.

“Nu pot crede că şi-a pus copilul să pozeze cu steagul Statului Islamic. Este dezgustător. Este un idiot total, un fanatic. Este genul de persoană care s-ar arunca în aer sau care ar pune o bombă undeva. Este periculos. Ar trebui să-l arunce în închisoare şi apoi să arunce cheia”, a spus Warner.