Evenimentul Zilei > EVZ Play > Interviu exploziv cu Dragoș Săvulescu, ținta numărul unu a autorităților române. EVZ Play
VIDEO

Interviu exploziv cu Dragoș Săvulescu, ținta numărul unu a autorităților române. EVZ Play

Dragoș Săvulescu este unul dintre cei mai căutați români. Autoritățile de la București au încercat din răsputeri să-l facă să ispășească o condamnare de cinci ani și jumătate la închisoare, în sistemul penitenciar autohton.

Nu au reușit. Povestea lui Dragoș Săvulescu este una atipică. Face parte din cei care au reușit să scape din ghearele justiției și să se refugieze într-o zonă mult mai europeană.

Dan Andronic și Mirel Curea s-au dus până la Milano ca să afle de la el ce crede despre această situație, dar mai ales ce are de gând să facă. Acest interviu reprezintă încercarea lui Dragoș Săvulescu de explica cum a devenit unul din cei mai de succes fugari din România.

De fapt, omul de afaceri explică că nu a fugit, că nu se sustrage de la executarea pedepsei și că dosarul său este plin de abuzuri și falsuri. Urmăriți interviul și o să aflați punctul de vedere al celui care a fost ținta numărul unu a autorităților române.

Publicat in categoriile: EVZ Play
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: