Evenimentul Zilei > Monden > Intervenție neașteptată în scandalul divorțului din familia Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan face public ce i-a spus antrenorul
Intervenție neașteptată în scandalul divorțului din familia Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan face public ce i-a spus antrenorul

Intervenție neașteptată în scandalul divorțului din familia Reghecampf. Fiica Anamariei Prodan face public ce i-a spus antrenorul

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf stârnesc controversă după controversă, iar discuțiile despre divorțul lor mențin cel mai fierbinte subiect din showbiz. In scandal a intervenit acum si Sarah Dumitrescu, fiica din prima căsătorie a impresarei.

Sarah Dumitrescu, fiica impresarei din căsătoria cu fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu, a reacționat dur după ce au apărut anumite informații că „Reghe” ar fi petrecut în Grecia cu o altă femeie. Potrivit ultimelor informații, Reghecampf a luat, totuși, decizia să divorțeze.

”Nu vom mai accepta de acum niciodată femei prostituate, femei ușoare, femei oribile de factură joasă, femei care sunt cunoscute ca ‘Guri de Aur’ , de canal de aerisire, femei care au porecle Londra sau Dubai, femei care sunt plătite pentru calități orale (n.r. – vorbesc mult şi frumos) cu câteva sute de euro, femei care se îndrăgostesc subit de bărbați cu bani după ce s-au îndrăgostit de toți bărbații din România şi nu numai!” a declarat Sarah pentru Antena 1.

Tânăra a dezvăluit că însuți antrenorul a fost cel care i-a oferit astfel de sfaturi. ”Laurenţiu asta mi-a spus: Niciodată să te uiți la un bărbat care își chinuiește familia. O dezonorează, nu te respectă , te batjocorește, pleacă de nebun pe străzi”, a mai spus Sarah Dumitrescu.

Ea a comentat și despre presupusa escapadă a lui Reghecampf, tatăl său vitreg, din Grecia: „Doar nu credeți ca Laurentiu lua gura de canal în mașina familiei. Pentru că la noi nu e a mea a mamei sau a tatălui. Totul este al nostru. Al familiei. Tatăl meu a fost cu fratele meu să se roage în Grecia. Orice gură de canal, dacă era pe acolo era să culeagă resturile de pe masa tatălui meu”, a atacat virulat tânăra.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News