Evenimentul Zilei > Actualitate > Cel mai PERICULOS INTERLOP din BUCUREŞTI este de NERECUNOSCUT. Cum a ajuns CELEBRUL MAFIOT? – FOTO
Cel mai PERICULOS INTERLOP din BUCUREŞTI este de NERECUNOSCUT. Cum a ajuns CELEBRUL MAFIOT? – FOTO

Cel mai PERICULOS INTERLOP din BUCUREŞTI este de NERECUNOSCUT. Cum a ajuns CELEBRUL MAFIOT? – FOTO

Este vorba de Nuţu Cămătaru, un interlop foarte cunoscut în Capitală, care s-a schimbat radical de când soţia sa i-a mai oferit un băieţel.

De când Claudia i-a dăruit cel de-al treilea moştenitor, Nuţu Cămătaru pare să îşi fi schimbat radical comportamentul, iar de atunci este de nerecunoscut.

În locul bărbatului dur ce odinioară toţi îi ştiau de frică, a apărut un tatic grijuliu şi responsabil, controversatul om de afaceri fiind topit de dragul băieţelului şi nu ratează nicun moment să îl răşfeţe.

În weekendul ce a trecut, temutul interlop al Capitalei şi-a luat familia şi a petrecut câteva ore de relaxare pe malul lacului Snagov.

Acesta şi-a dedicat, în totalitate, timpul micuţului, jucându-se şi făcându-i toate plăcerile. Dar cum atribuţiile de tată nu se opresc aici, Nuţu a fost responsabil de căratul gentuţelor în care erau depozitate jucăriile preferate ale fiului, precum şi biberoanele şi produsele pentru îngijirea micuţului Cezar, scrie Spynews.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.