Evenimentul Zilei > Actualitate > Întâmplare stranie trăită de DAN PURIC la moartea mamei lui: „N-am crezut niciodată că mi se va întâmpla şi mie!”
Întâmplare stranie trăită de DAN PURIC la moartea mamei lui: „N-am crezut niciodată că mi se va întâmpla şi mie!”

Întâmplare stranie trăită de DAN PURIC la moartea mamei lui: „N-am crezut niciodată că mi se va întâmpla şi mie!”

Artistul nu și-a cunoscut bunicul, pe Ioan Purec, fost edil al orașului Cernavodă, dar a trăit un fenomen bizar care i-a apropiat extrem de mult.

Cunoscutul Dan Puric a vorbit despre o întâmplare cutremurătoare trăită cu ani în urmă. Artistul nu și-a cunoscut bunicul, pe Ioan Purec, fost edil al orașului Cernavodă și care a murit înainte ca artistul să se nască, dar a trăit un fenomen bizar care i-a apropiat extrem de mult. Intr-un interviu pentru Antena Stars, la "Dincolo de aparenţe", Puric a povestit cum într-o fotografie chipul său seamăne izbitor de mult cu cel al înaintașului. Nu este vorba doar de o asemănare fizică, ci de una, așa cum spune el, „genetică”. Într-un arc peste timp pe ei îi unea durerea pierderii unui om drag.

dan puric cine suntem

"Pe bunicul nu am apucat să-l cunosc niciodată. I-am cunoscut doar în fotografie privirea tristă. Pentru mine era un om în vârstă ce privea din fotografia acea mare. Nu făcea nicio concesie aparatului de fotografiat. El nu voia să iasă bine, nu voia să fie frumos. L-am întrebat pe tata când a fost făcută fotografia. Poza fusese făcută atunci când i-a murit copilul, Valeriu, avea 18 ani şi era distrus sufleteşte. Peste ani de zile, n-am crezut niciodată că mi se va întâmpla şi mie. Fotografia de pe cartea mea 'Cine suntem', am aceeaşi privire: îmi murea mama. Genetic, s-a transmis ceva. În clipa aia îmi murea mama, dar nu înainte ca ea să îmi spună: <Fii demn, dragul mamei!>. De aceea am numit cartea <Fii demn!>. După ce am scos cartea, la o zi, mama a murit", a mărturisit Dan Puric.