Evenimentul Zilei > Actualitate > Întâlnirea anului! Mircea Badea și Simona Halep. „Nu și l-a lansat de multicel”
Întâlnirea anului! Mircea Badea și Simona Halep. „Nu și l-a lansat de multicel”

Întâlnirea anului! Mircea Badea și Simona Halep. „Nu și l-a lansat de multicel”

Simona Halep își alege mașinile cu care iese în oraș în funcție de hainele cu care se îmbracă. Se știe că sportiva româncă are o colecție de mașini din care nu lipsesc Porsche și Mercedes.

Remarca îi aparține realizatorului de radio și televiziune Mircea Badea, care a povestit cum a întâlnit-o, în trafic pe campioana de tenis. În emisiunea sa de la Radio Zu, Mircea Badea a povestit cum s-a întâlnit în trafic, recent, cu Simona Halep.

Vedeta Antena 3 a remarcat atomobilul cu care circula jucătoarea de tenis, un Aston Martin DBX, primul SUV din istoria companiei britanice. Mașina a fost lansată de curând, iar prețul de achiziție a fost estimate la aproximativ 300.000 de euro.

Simona Halep este pasionată de astfel de mașini puternice și chiar deține o colecție de lux, după cum relata de curând cancan.ro. Simona Halep a prins această pasiune, se pare, de la Ion Țiriac, de asemenea un mare colecționar de mașini. Omul de afaceri a relatat că Simona a păstrat toate mașinile Porsche pe care le-a primit de la organizatorii turneelor de tenis. Iar câteva dintre acestea sunt ținute de sportivă într-un garaj special.

Comentariul lui Mircea Badea după întâlnirea cu Simona Halep

Mircea Badea a comentat apariția Simonei Halep la volanul noului bolid de lux, făcând o serie de aprecieri cu privire la acesta.

„Ideea e că n-a vândut niciuna (mașinile pe care Simona Halep le-a câștigat la turneele de tenis – n. red.)! Adică le-a primit «cado», dar nu le-a valorificat, le-a ținut! Dar eu când am văzut-o prin oraș, zilele trecute, era cu un Aston Martin. Și Aston Martin și-a lansat SUV-ul de curând! Nu și l-a lansat de multicel”, a spus Mircea Badea.

În stilul său caracteristic, acesta a dat de înțeles că Simona își alege mașina cu care iese în oraș, în funcție de hainele pe care le îmbracă.  

„Ea mai întâi se îmbracă și după aia zice: «Ia stai, mă, puțin! Cu ce mașină merg azi?». Poate de asta avea… Totuși, culoarea de la Aston Martin, eu nici nu știam că fac ăia, era vișinie! Cu toată dragostea, vișinie? Adică… îhh!”, a povestit Mircea Badea, în direct la Radio ZU.

Sursa foto: topgear.com

Bolizii din garajul Simonei Halep

În garajul Simonei Halep sunt mai multe mașini de lux, a căror valoare depășește cu mult jumătate de milion de euro. Pe lângă mașinile sport de la Porsche, Simona Halep mai deține un Range Rover S, dar și trei Mercedesuri GLE 450 AMG, CLS AMG și GLE 43 4MATIC Coupe AMG, după cum relatează Playsport.

Iar de curând se pare că a intrat și în posesia unui Aston Martin DBX cu care face senzație pe șoselele României.