Aceasta este întâmplarea nefericită a unui instalator care muncea la renovarea apartamentului din Paris al lui Hassa Bin Salman, sora principelui Arabiei Saudite.
Motivul violenţelor nu este prea clar: poate lucrările n-au fost executate bine sau, poate la cererea omului  de a face o poză împreună. În acel moment, principesa a luat foc crezând că acesta vrea să vândă pozele unor publicaţii. ”Ucide-l, e un câine, nu merită să trăiască”, ar fi strigat Hassa către bodyguard, relatează Il Gazzettino.
Instalatorul a păţit-o rău de tot, trăind ore de coşmar
Odată eliberat, a mers direct la poliţie pentru a denunţa torturile şi hărţuirile la care a fost supus. Întâmplarea s-a transferat astfel în sala de tribunal, unde principesa e acuzată de tâlhărirea şi bruscarea muncitorului, cu complicitatea unui bodyguard. A fost  legat, trântit în genunchi şi pus să sărute picioarele distinsei principese.
Familia Bin Salman, la rândul său neagă orice acuzaţie
Şi cum gura lumii e slobodă, pe reţelele de socializare cică ar exista şi varianta sexuală în toată povestea: ori ea l-a tentat, ori el a încercat….altul spune că instalatorul ştia de la bun început ce pedeapsă îl aşteaptă şi a profitat, cu tot riscul violenţelor, pentru a săruta nobilele picioare…un alt  internaut: e greţos de-a dreptul şi speră că măcar Hassa şi-a spălat înainte picioarele…