Evenimentul Zilei > Actualitate > Înregistrare bombă în cazul Caracal. Un martor-cheie a spus adevărul
Înregistrare bombă în cazul Caracal. Un martor-cheie a spus adevărul

Înregistrare bombă în cazul Caracal. Un martor-cheie a spus adevărul

Apar noi detalii cutremurătoare în ancheta demarată după tragedia de la Caracal. Un martor important al acuzării a fost surprins în timp ce face declarații incredibile despre parcursul anchetei din cazul Caracal.

Mai exact bărbatul susține că a fost chemat de 5 ori la Procuratură și Poliție deoarece declarațiile sale au fost pierdute. Mărturia bărbatului a fost prezentată la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3. Se presupune că bărbatul ar fi ultima persoană care ar fi văzut-o pe Luiza în viață înainte să urce în mașina lui Gheorghe Dincă.

„Am dat declarații peste declarații – am dat patru și cu una, cinci. I-am dat lui Tonel la bunică-su în curte și i-am spus cum s-a prezentat, cum era fata. Ziua mea de muncă cine mi-a plătit-o?

Eu am plecat din timpul muncii, din construcții și mi-a dat voie șeful de echipă. (…) Nici ocazia nu mi-a plătit-o“, a spus bărbatul filmat cu camera ascunsă.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, de asemenea, că mutle din probe s-au „evaporat”.

„Mare parte din dosarul dispariției Luizei a dispărut. A dispărut pe parcurs, odată cu dispariția Luizei. Vă dau în premieră. Există ca în orice caz al unei dispariții, cel mai important element e ultima persoană care te-a vazut în viață.

Ultima persoană care a vazut-o pe Luiza eu am adus-o in fața procurorilor DIICOT central și ei s-au mirat, nu știau de existența acestei persoane. Această persoană fusese audiată de patru ori în dosarul inițial, la poliția zonală, la Parchetul judecătoriei Caracal și Craiova și la DIICOT Craiova. Persoana a avut cel puțin patru audieri. Cei care fac acum audieri nu știau de această persoană, de declarațiile date.

Vă mai dau o informație. La început au fost niște înregistrări, la intersecția groazei existau trei camere de luat vederi în spic, la un colț de clădire, care filmau tot, venirea Luizei, plecarea Luizei, mașina lui Dincă.

Înregistrările au fost ridicate de politiști înainte de sosirea la DIICOT Craiova. Au fost persoane care au văzut acele înregistrări. O înregisrare a dispărut. Cei de la structura centrală DIICOT nu o mai au. Înregistrarea a văzut-o și mama Luizei. A dispărut. Nu se știe unde au dispărut“, a spus Tonel Pop, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: