Evenimentul Zilei > Social > Iniţiativa Primăriei din Cavnic. Excursie în străinătate pentru cei care îşi plătesc taxele locale înainte de 31 martie. Extragerea premiantului, chiar în ultima zi cu bonificaţie
Iniţiativa Primăriei din Cavnic. Excursie în străinătate pentru cei care îşi plătesc taxele locale înainte de 31 martie. Extragerea premiantului, chiar în ultima zi cu bonificaţie

Iniţiativa Primăriei din Cavnic. Excursie în străinătate pentru cei care îşi plătesc taxele locale înainte de 31 martie. Extragerea premiantului, chiar în ultima zi cu bonificaţie

Primăria din oraşul Cavnic vrea ca un număr cât mai mare de cetăţeni să plătească taxele locale până la 31 martie. Până atunci se aplică şi o bonificaţie, ca peste tot în ţară.

Numai că aici, în acest orăşel din Maramureş, autoritatea locală are o idee în plus, pentru a încuraja plata rapidă a impozitelor. Promite o excursie în străinătate.

Pe scurt, se va face o tragere la sorţi, dintre cei care au plătit până la 31 martie impozitul local. Norocosul va pleca fie în Israel, fie în Grecia, scrie ziarul „Graiul Maramureşului”. Excursia va fi pentru două persoane. Excursia va fi achitată de Primărie.

„Noi mai găsim şi alte metode prin care să-i facem pe cetăţenii noştri să-şi plătească mai repede dările către stat pe tot anul şi nu pe fiecare trimestru.

Astfel, în 2019, avem o surpriză deosebită pentru căvnicari, în sensul următor: cetăţenii oraşului care îşi vor plăti taxele şi impozitele integral, până la 31 martie, au şansa de a câştiga un premiu frumos, în urma unei extrageri.

Acest premiu constă într-o excursie în străinătate pentru două persoane, plătită de Primăria Cavnic.

Deci, discutăm de ţări ca Grecia sau Israel, vom vedea, în care vor putea merge două persoane, câştigătorul plus un însoţitor”, consemnează portalul www.graiul.ro declaraţia primarului din Cavnic, Vladimir Petruţ.

Oficialul a spus că extragerea se va face pe 31 martie, adică ultima zi de plată a impozitului local cu bonificaţie.

Nu e prima oară însă când autoritatea locală a găsit tot felul de stimulente pentru ca oamenii să plătească dările locale cât mai repede. Şi în alţi ani au fost organizate tot felul de tombole, cu premii, pentru cei harnici. De pildă, premiul era de 1.000 de lei, în urma extragerii. Acum, iată, se aplică metioda unei excursii. Peste hotare.

“Cel care va fi extras trebuie să fie pe zero cu toate obligaţiile de plată la acea dată, în sensul să nu mai aibă ceva amenzi neplătite, spre exemplu. Dacă va fi aşa, atunci câştigătorul va fi validat şi va primi excursia mult dorită”, atrage atenţia primarul.